Összefogás pártiak! Az Összefogás melyik programja tetszik a legjobban?
Ez egy Fideszes troll kérdés. Közel sem ennyi amiben kimerül az Ellenzéki Összefogás programja.
Ez egy provokatív degradáló kérdés.
Felmentem az ellenzékiek Facebook oldalára. Visszapörgettem az üzenőfalat 1 hétre. Ezekkel találkoztam. 2 az MSZP-től van, 1 a DK-tól, 1 a PM-től. A Jobbik és Momemntum oldalán nem volt érdemi program, csak a külföldi magyarok online szavazásának segítése, de azt nem írtam bele, mert sovány.
Lehet írni kommentben mást programot is.
#3: Nem szavazok sem az ellenzéki összefogásra, sem a jelenlegi kormánypártokra, de itt van például a Momentum programja, nekem nem tűnik soványnak:
A Fidesz programját hol tudom megnézni?
" Az Összefogás melyik programja tetszik a legjobban?"
Van az összefogásnak programja?
#6 Mivel a momentum nem egyedül indul a választáson, teljesen lényegtelen hogy mi a saját programja mert semmit nem fog tudni megvalósítani belőle.
Az összefogás programja most úgy néz ki mint egy elcseszett nyaralási terv. Az egyik családtag megtervezi a kirándulást Korzikára, búvárkodással, a másik Kanadába síeléssel, a harmadik Kínába pekingi kacsa vacsorával, aztán a végén kikötnek Zsámbékon a lámpamúzeumban, mert a családfő fog úgyis mindenről dönteni.
A Fidesz programja: folytatjuk ugyanezt.
#8: Hogy épp semmit azt azért nem gondolom, de részben jogos, épp ezért vannak nekem is fenntartásaim az összefogással. A kérdező viszont külön-külön a pártoktól vette az ötleteket, így erre reagáltam ugyancsak egy pártprogrammal.
#9: Nagy program.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!