Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Összefogás pártiak! Az Összefo...

Összefogás pártiak! Az Összefogás melyik programja tetszik a legjobban?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 12. 23:44
A kérdező szavazást indított:
Alapjövedelelem
9 hónapig tartó minimum 100 Forintos munkanélküli segély
Adómentes minimálbér.
Európai nyugdíj.
25 szavazat
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
55%

Ez egy Fideszes troll kérdés. Közel sem ennyi amiben kimerül az Ellenzéki Összefogás programja.

Ez egy provokatív degradáló kérdés.

2021. ápr. 12. 23:45
 2/27 anonim ***** válasza:
61%
Ezek alapján inkább a Fidesz
2021. ápr. 12. 23:54
 3/27 A kérdező kommentje:

Felmentem az ellenzékiek Facebook oldalára. Visszapörgettem az üzenőfalat 1 hétre. Ezekkel találkoztam. 2 az MSZP-től van, 1 a DK-tól, 1 a PM-től. A Jobbik és Momemntum oldalán nem volt érdemi program, csak a külföldi magyarok online szavazásának segítése, de azt nem írtam bele, mert sovány.

Lehet írni kommentben mást programot is.

2021. ápr. 12. 23:56
 4/27 anonim ***** válasza:
31%
A Táncsics radikális balpárt hatalomra kerülésére gondolsz?
2021. ápr. 12. 23:58
 5/27 anonim ***** válasza:
53%

#3: Nem szavazok sem az ellenzéki összefogásra, sem a jelenlegi kormánypártokra, de itt van például a Momentum programja, nekem nem tűnik soványnak:

[link]

A Fidesz programját hol tudom megnézni?

2021. ápr. 13. 00:18
 6/27 anonim ***** válasza:
80%

" Az Összefogás melyik programja tetszik a legjobban?"

Van az összefogásnak programja?

2021. ápr. 13. 00:24
 7/27 anonim ***** válasza:
72%

#6 Mivel a momentum nem egyedül indul a választáson, teljesen lényegtelen hogy mi a saját programja mert semmit nem fog tudni megvalósítani belőle.

Az összefogás programja most úgy néz ki mint egy elcseszett nyaralási terv. Az egyik családtag megtervezi a kirándulást Korzikára, búvárkodással, a másik Kanadába síeléssel, a harmadik Kínába pekingi kacsa vacsorával, aztán a végén kikötnek Zsámbékon a lámpamúzeumban, mert a családfő fog úgyis mindenről dönteni.

2021. ápr. 13. 00:28
 8/27 A kérdező kommentje:

A Fidesz programja: folytatjuk ugyanezt.

2021. ápr. 13. 00:40
 9/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a szavazatokat. Nagyon meglepett, azt hittem az európai nyugdíj el fog húzni. Az alapjövedelmet mindenki lehurrogta a PM bejegyzései alatt.
2021. ápr. 13. 00:42
 10/27 anonim ***** válasza:
60%

#8: Hogy épp semmit azt azért nem gondolom, de részben jogos, épp ezért vannak nekem is fenntartásaim az összefogással. A kérdező viszont külön-külön a pártoktól vette az ötleteket, így erre reagáltam ugyancsak egy pártprogrammal.

#9: Nagy program.

2021. ápr. 13. 00:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!