Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ez miért van amúgy?

Ez miért van amúgy?

Figyelt kérdés
A Pfizer meg az Astra ad igényes színes lapot a szérumhoz. A keleti cuccosok miért csak egy fekete-fehér lapot, ami kb ránézésre a balkáni szint ami nem akar változni?
2021. ápr. 12. 21:48
 1/9 anonim ***** válasza:
66%
Az astra ad vérrögöt is.az agyban agyvérzést,tüdőben embóliát,szívben infarktust okoz.jó eséllyel elvisz bármelyik ezek közül és te ilyen semmiségeken,színes lapokon akadsz fenn?hát te tudod,én inkább kivárok,nem kell nekem semmilyen lap.
2021. ápr. 12. 21:51
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Milyen színes lapot adnak?? Én Modernát kaptam, de színes lap nem volt.
2021. ápr. 12. 21:55
 3/9 anonim ***** válasza:
84%
Az egész világon bármely termék esetén elmondható, hogy minél inkább szar ótvar legalja a termék, annál díszesebb a reklámja.
2021. ápr. 12. 21:56
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Lapozzunk! :)
2021. ápr. 12. 21:56
 5/9 anonim ***** válasza:
84%
Amúgy unalmasak már ezek a két szavas kérdéseid,már mindenki unja a kovidos marhaságaidat.
2021. ápr. 12. 21:58
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Környezetvédelmi okokból. Kelet nem a pocséklásról híres, megesznek mindent, ami mozog.
2021. ápr. 12. 22:08
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
A McDonalds'ban is színesen csomagolják az ételt a legtöbb étteremmel ellentétben. Tehát akkor a Meki jobb?
2021. ápr. 12. 23:07
 8/9 anonim ***** válasza:
Ebből is látszik, hogy a nyugati vakcinák sokkal jobbak a keletieknél. Én az indiai után csak egy korhadt papiruszt kaptam
2021. ápr. 13. 01:20
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért ilyen fontos hogy van-e ilyenje? Amugy azért nem törődnek vele, mert az emberek 99%-át sem érdekli.
2021. ápr. 13. 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!