Ez miért van amúgy?
Figyelt kérdés
A Pfizer meg az Astra ad igényes színes lapot a szérumhoz. A keleti cuccosok miért csak egy fekete-fehér lapot, ami kb ránézésre a balkáni szint ami nem akar változni?2021. ápr. 12. 21:48
1/9 anonim válasza:
Az astra ad vérrögöt is.az agyban agyvérzést,tüdőben embóliát,szívben infarktust okoz.jó eséllyel elvisz bármelyik ezek közül és te ilyen semmiségeken,színes lapokon akadsz fenn?hát te tudod,én inkább kivárok,nem kell nekem semmilyen lap.
2/9 anonim válasza:
Milyen színes lapot adnak?? Én Modernát kaptam, de színes lap nem volt.
3/9 anonim válasza:
Az egész világon bármely termék esetén elmondható, hogy minél inkább szar ótvar legalja a termék, annál díszesebb a reklámja.
5/9 anonim válasza:
Amúgy unalmasak már ezek a két szavas kérdéseid,már mindenki unja a kovidos marhaságaidat.
6/9 anonim válasza:
Környezetvédelmi okokból. Kelet nem a pocséklásról híres, megesznek mindent, ami mozog.
7/9 anonim válasza:
A McDonalds'ban is színesen csomagolják az ételt a legtöbb étteremmel ellentétben. Tehát akkor a Meki jobb?
8/9 anonim válasza:
Ebből is látszik, hogy a nyugati vakcinák sokkal jobbak a keletieknél. Én az indiai után csak egy korhadt papiruszt kaptam
9/9 anonim válasza:
Miért ilyen fontos hogy van-e ilyenje? Amugy azért nem törődnek vele, mert az emberek 99%-át sem érdekli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!