Már forgatják a Gyurcsány-ellenes propagandafilmet (közpénzből) a jövő évi választásokra. A fidesz semmitől sem riad vissza ha az egyik ellenfelét kell gyalázni?
#20 Még el sem kezdték te máris közlöd hogy fideszes propaganda film.
Az a baj, hogy ami nem a te véleményeddel egyezik azt azonnal propagandának minősíted, a készítőit meg fideszeseknek, propagandistáknak. Pont ezért álltok utána totál értetlenül, hogy mi történik, mert a valóságot letagadjátok.
20. Az internet nem felejt. Mindennek utána lehet járni, olvasni. Rengeteg kép, hangfelvétel, videó, parlamenti jegyzőkönyv elérhető. Tájékozódj, várd meg a filmet, hasonlítsd össze az abban látottakat a bárki számára fellelhető valósággal, utána mondd el a kifogásaidat.
Közben persze csinálhatsz Orbánról egy filmet. Pl. belevághatod az általatok sokat szajkózott jelenetet, mikor azt mondta "hogy a miniszterelnöknek soha nem
...soha nem az a dolga..."
Én meg majd belinkelem , hogy mikor, melyik miniszterelnökről is beszélt.
21
Te tényleg ennyire naiv vagy ennyire buta vagy? A választások előtt pár hónappal kijön egy fideszes film Gyurcsányról, és te tényleg kétségbe vonod, hogy az propagandafilm lesz-e? Nyilván a magad fajtának nem lesz az, hisz éltek haltok a Gyurcsányozásért ez tart titeket össze.
26.
Nagyon gáz,hogy te csak Gyurcsányban meg Orbánban tudsz gondolkodni még 15 év után is...
#28 Tessék, készíts, senki nem tiltja meg.
Kár hogy a kivándorlásnál már meg vagytok cáfolta, mert az elmúlt években többen jöttek hazafelé, mint amennyien kimentek.
Tudom-tudom, a mese szerint naponta menekülnek innen tízezrek, az itthon maradottakból meg 4,5 millióan éheznek, a többiek meg ukránok.
"#28 Tessék, készíts, senki nem tiltja meg."
Úgy érzem erre a filmre nem adna pénzt a kormány, bezzeg a Gyurcsányellenes propagandafilmre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!