Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzék sok ember életét...

Az ellenzék sok ember életét mentette meg azzal hogy változtatott a keleti vakcina-ellenes álláspontján. Te beoltatnád magad Orosz vagy Kínai vakcinával?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 11. 07:22
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
56%

Csodás konteós lehetsz.

Sorrend veszélyesség szerint: koronavirus, annál károsabb a cola, és ezeknél is károsabb az oltas.

Te is egy ilyen csőben élő ember lehetsz.

Én kis cégnél dolgozom. Nálunk eddig 9-en kapták el a koronát, abból 2 került kórházba oxigénre, és 2 munkatársamnak búcsúztatjuk a családtagját. Az ilyen poénos elmebajodat ne nagyon sütögesd el olyan embernek aki elvesztette valakijét.

Az egyik munkatársam makk egészséges volt, és hetente járt focizni, úgy került oxigénre.

2021. ápr. 11. 14:29
 22/23 anonim ***** válasza:
40%
Messziről jött ember azt mond, amit akar. Az én környezetemben az emberek nagy része túl van a covidon (engem is beleértve), a legsúlyosabb esetekben olyan volt, mint egy enyhébb influenza, de általában inkább egy sima megfázással volt egyenértékű.
2021. ápr. 11. 14:38
 23/23 anonim ***** válasza:
A keletit azért erőltették, hogy ne tudjanak nyugatra települni akinek a töke tele van a magyar gazdasággal. Ennyi :)
2021. nov. 23. 17:38
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!