Ha bevezetik, működőképes lesz az oltási igazolványos belépés a szolgáltató helyekre?
Én nem tudom, meglepve olvasom a hozzászólásokat. Én falun lakom, de itt nincs olyan, hogy kinyit aminek nem szabadna, meg ne tartanák be a korlátozásokat. Posta, iskola, óvoda, önkormánnyzat, bolt, kocsma, pizzéria, mind betartja, aminek be kellett zárni az bezárt.
Egyedül az, hogy az utcán az emberek nem hordanak maszkot, de nem másfél, hanem 50 méter távolságot is tarthat aki akar. Lehet látványos különbség, de ez itt tényleg mmindegy.
#2 és #12 ugyanúgy 3,5 pipás, tehát esélyesen ugyanaz a kőbányai panelből írogató dilettáns próbálja terjeszteni a propagandáját.
Nagyszüleim a falujuk kocsmájától 2 házra laknak, zárva van és volt is végig náluk is.
Ha nem vetted volna észre a gyakorin a leggyakoribbak közé tartozik a 3.5 pipa.
Nem én vagyok a #12.
Üdv #2
7: nem igazán különbözik attól ez, mint amikor valakinek gyógyszert kell szednie rendszeresen. Őszintén nem tudom mit parázol.
Az elölt víruson vagy a tüskefehérjén kívül nincs semmi a vakcinában, ami amúgy ne lenne jelen a szervezetedben.
Egyébként meg ha most mindenki beoltaná magát, akkor a betegség megszűnne létezni amúgy, és többször nem kéne
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!