Mi a véleményetek Orbán Viktor legújabb bejelentéséről miszerint hamarosan csak oltási igazolvánnyal lehet majd menni a legtöbb helyre?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 10. 18:21
11/44 anonim válasza:
Nem tudom melyik agymosott pontozgat, a #7-est szerencsétlent, miért pontoztátok le?
12/44 anonim válasza:
Ez annak a beismerése, hogy semmit nem ér az oltás?
13/44 anonim válasza:
Ezt nem lehet kivitelezni az a nagy helyzet de mindegy🤭Ezzel akarják zsarolni az embereket és ettől hánynom kell és már nagyon unom....Csinálják akkor!Majd meglátjuk mi sül ki belőle🤔Ja ma akkorát röhögtem Aldiban hogy azt ne tudjátok meg mert párommal mentünk oda pár dolgot venni és 2 bevásárló kocsi kellett hiába vagyunk együtt....Szokásos fityesz értelem😋Majd megszakadtam a röhögéstől....Először mérges voltam de aztán leesett😉
14/44 anonim válasza:
1, 13
Miért gondoljátok, hogy nem kivitelezhető?
15/44 anonim válasza:
"Épp csak az alkotmányba, az ENSZ emberi jogokba meg az egyetemes nyilatkozatba ütközik"
Egyrészt az alkotmányt lehet módosítani.
Másrészt ilyen alapon a Kresz is az emberi jogok egyetemes nyilatkozatába ütközik, azon meg valahogy mégsem picsogsz.
16/44 anonim válasza:
Mert aki nem oltható azt diszkriminálni fogják mert nem kapta meg azt a vackot például?Ugyanmár ne viccelődjünk már....Illetve aki nem akarja azzal mi lesz?Nem lesz jó mert jövőre választások lesznek dehát ők tudják,nekem aztán mind1!Nem lehet embereket diszkriminálni ilyen undorító módon!🤦♂️
18/44 anonim válasza:
#16 ez nem diszkrimináció. Ugyanaz a helyzet mintha azért sírnál mert nem engednek be jegy nélkül az Operába
19/44 anonim válasza:
Nem vitatkozom.Mondtam hogy engem nem érdekel egyáltalán.Csináljanak amit akarnak ezek a szerencse csomagok😃Aki nem érti a diszkrimináció fogalmát az elég gáz!🤦♂️További szép estét mindenkinek!😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!