Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen tiltott könyveket...

Milyen tiltott könyveket ismertek?

Figyelt kérdés
A Mein Kampfon kívül.
2010. aug. 21. 01:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
68%
Mer' a Mein Kampf mióta tiltott, okoskám?...
2010. aug. 21. 01:14
 2/15 A kérdező kommentje:
Jó, akkor nem tiltott. És? Tévedtem. A kérdésre válaszoljatok:D
2010. aug. 21. 01:25
 3/15 anonim ***** válasza:
36%

[link]

A Vatikán tiltólistáján ezek vannak, de érdekesképpen a "Mein Kampf" még ezen sem szerepel :)

2010. aug. 21. 01:30
 4/15 A kérdező kommentje:

Egyébként mindjárt hamut szórok a fejemre, mert én vagyok a tudatlan, mocskos utolsó vitát szító vonafan:DD

Azért mert nem tudtam hogy nem tiltott az a könyv:DD

2010. aug. 21. 01:31
 5/15 anonim ***** válasza:
15%

Ezzel nem rád céloztam, hanem valóban csodálkozom, h a Vatikán miért nem tette a tiltólistájára a Májn kámff-ot, amikor az mondhatni az egyik legselejtesebb mű, amit valaha írtak :D

(Előző voltam)

2010. aug. 21. 01:39
 6/15 anonim ***** válasza:
11%
Jah, értem, oks......szívesen :)
2010. aug. 21. 01:42
 7/15 anonim ***** válasza:

Senki nem tudhat mindent, én sem, bocs, hogy kicsit hirtelem írtam, csak késő van, megyek is aludni, jóéjt mindenkinek :D

második

2010. aug. 21. 01:44
 8/15 anonim ***** válasza:
29%
sajnos a talmud nincs betíltva
2010. aug. 21. 02:27
 9/15 anonim ***** válasza:
68%
Úgy igazából betiltva nincs egy könyv sem, de vannak amiket a ZOG rossz szemmel néz. Pl. a Cion bölcseinek jegyzőkönyve. "Hivatalosan" ez egy antiszemita lejárató moslék, de a valódiságát pont az bizonyítja, hogy mennyire támadják mindenhol. Amúgy menj fel a "betiltva.com"-ra, ott vannak ilyesmi iratok.
2010. aug. 21. 03:06
 10/15 anonim ***** válasza:
38%

Sokkal több könyvet kellene betiltani,vagy legalábbis az árusítását! Legfeljebb a könyvtárakban tenni hozzáférhetővé. A sok ostoba,mindent igaznak hívő fiatalt nem vezetnék félre vele!

Hitlerről,a Horthy-korszakról stb. nagyon sok hazug könyv jelent meg. Éltem abban a korban ezért tudom,hogy így van.

Ami a Cion bölcsie-t illetei, a kedves hozzászóló honnan tudja,hogy az abban leírtak igazak? Bárki írhat bármit,és hivatkozhat állítólagos okmányokra,szemtanukra stb. Az olvasó nem tudja megállapítani,hogy azok létetek-e? Arra jó csak,hogy az írója meggazdagodjon belőle,és sok ember higgyen nekik.

Kritikusan kellene minden történelemmel foglalkozó művet olvasni,és főleg nem csak egyoldalúakat!

2010. aug. 21. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!