Milyen tiltott könyveket ismertek?
A Vatikán tiltólistáján ezek vannak, de érdekesképpen a "Mein Kampf" még ezen sem szerepel :)
Egyébként mindjárt hamut szórok a fejemre, mert én vagyok a tudatlan, mocskos utolsó vitát szító vonafan:DD
Azért mert nem tudtam hogy nem tiltott az a könyv:DD
Ezzel nem rád céloztam, hanem valóban csodálkozom, h a Vatikán miért nem tette a tiltólistájára a Májn kámff-ot, amikor az mondhatni az egyik legselejtesebb mű, amit valaha írtak :D
(Előző voltam)
Senki nem tudhat mindent, én sem, bocs, hogy kicsit hirtelem írtam, csak késő van, megyek is aludni, jóéjt mindenkinek :D
második
Sokkal több könyvet kellene betiltani,vagy legalábbis az árusítását! Legfeljebb a könyvtárakban tenni hozzáférhetővé. A sok ostoba,mindent igaznak hívő fiatalt nem vezetnék félre vele!
Hitlerről,a Horthy-korszakról stb. nagyon sok hazug könyv jelent meg. Éltem abban a korban ezért tudom,hogy így van.
Ami a Cion bölcsie-t illetei, a kedves hozzászóló honnan tudja,hogy az abban leírtak igazak? Bárki írhat bármit,és hivatkozhat állítólagos okmányokra,szemtanukra stb. Az olvasó nem tudja megállapítani,hogy azok létetek-e? Arra jó csak,hogy az írója meggazdagodjon belőle,és sok ember higgyen nekik.
Kritikusan kellene minden történelemmel foglalkozó művet olvasni,és főleg nem csak egyoldalúakat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!