Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon is talán...

Magyarországon is talán egyszer valóra válik egy nyugati,jó életszínvonal vagy örök szegénységben fogunk meghalni ?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 9. 11:57
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
72%
A magyar egy szolgalelkű, csicska nép, ez a szintje, mondom ezt úgy hogy régebben leköptem volna aki ilyet mond, de beláttam azóta, aki nem ilyen az külföldön van már leginkább.
2021. ápr. 9. 12:51
 12/22 anonim ***** válasza:
49%
Ameddig élni fognak a Kádár népe és addig szegénység lesz az országban. Ahogy meghal az összes Kádáristák, akkor lesz majd nyugati jó életszínvonal az országban.
2021. ápr. 9. 12:53
 13/22 anonim ***** válasza:
12-es kádár népe egészen addig tart amig valaki pusztán csak bele is született, úgy 1990-ig. Sajnos, szeretem őket meg minden, de a többségük szolgalelkű, jól van az úgy, jó ez a fizetés, mit akar a másik többet, mit képzel magáról, mit lazadozik, miért megy külföldre, proli mentalitású 😒
2021. ápr. 9. 12:56
 14/22 molnarmarcell21 ***** válasza:
30%

1) Magyarország inkább gazdag ország világviszonylatban, Nyugat-Európához képest nyilván nem.

2) Alapból be vagyunk lőve a gazdasági centrum perifériájára, így nem lesz könnyű kitörni belőle.

3) Ugyanakkor pár hónapja megnéztem, és az osztrák átlagfizetéshez képest húsz év alatt közeledtünk:

Ausztria/Magyarország 1999: 1355/201 EUR (15%)

Ausztria/Magyarország 2019: 1995/681 EUR (34%)

2021. ápr. 9. 12:57
 15/22 anonim ***** válasza:
14-s 1999-ben az árak nem voltak még nyugati szinten, mostmeg 1 az egyben, szóval ez a zárkózás a fizetésben statisztika jó vicc. Ausztriában 14 fizetés van egy évben, plusz a melosoknak kemény jogaik és önérzetük, ami miatt nem banhatnak velük úgy mint a csicskával, kivéve természetesen a magyarokat, meg egyeb Balkáni, keleti szemét népet, mert az ott is megmarad csicskának ha úgy kell.
2021. ápr. 9. 13:01
 16/22 anonim ***** válasza:
42%

azért nehéz ügy ez, mert ahhoz, hogy ebben változás legyen először le kell győzni a fideszt, majd az eu t.

a fideszt azért mert kiárusítják a magyarságot és mert tönkreteszik vagy ellehetetlenítik az érdekvédelmet, szakszervezeteket ezzel a jobb fizetéseket és jobb munkakörülményeket.

az eu t pedig azért, amiért az összeszerelést bízták ránk és nem engednek pl mezőgazdasági innovációt.

2021. ápr. 9. 13:09
 17/22 anonim ***** válasza:
16-os igazad lenne, de a magyarnak jól van így, örül neki, önérzetesen szeret csicska lenni. Hajrá Magyarország!
2021. ápr. 9. 13:19
 18/22 anonim ***** válasza:
0%
Jajjistenem, ez a gyártósori mentalitás...... :-((((((
2021. ápr. 9. 13:42
 19/22 anonim ***** válasza:
0%

Tartsd meg a tiszta tükörszerű tudatot. Ki vagy, ha nem gondolsz jóra vagy rosszra? Nézz úgy a világra, mintha azt a tudatod teremté.

Amikor arra gondolsz, tarsd meg a tiszta tükörszerű tudatot, és meghallod a kutyaugatást. Mit jelent ez?

Valami oka biztosan van, hogy Európába születtél és nem Afrikába. Ha megtartod a tükörszerű tudatod, nem azonosulsz semmivel csak tükrözöd azt, ami most van. És bizony abban a közegben nem jóra és rosszra szakítod a valóságot, egységében tapasztalod.

2021. ápr. 9. 15:13
 20/22 anonim ***** válasza:

Évekig éltem Angliában. Hazaköltöztem mert itthon volt a párom, de már 100x megbántam. Ha tudom mi vár rám itt, inkább maradok kint, még azt is bevállalva hogy kb évente max 2x láthatom a családomat. Ez az ország az idők végezetéig meg fog maradni a jól berögzült kommunista szokások mellett. Ilyen feltételek mellett én nem tudok élni, pedig nagyon vágyok rá hogy a saját országomban éljem le az életem. Az emberek, és ezen belül a munkaadók hozzáállása is motivál abban hogy visszamenjek külföldre, mert vagy szemetek, vagy nem fizetnek, vagy ezeknek a kombinációja.

Jóuzsi, Pista, meg Béla, jóvanazúgy... "gyerünk inni sunyiba, míg meg nem látják" mentalitása meg végképp visszataszító.

Innen csak menekülni kell, maximum nyaralni rokonát látogatni érdemes itt lenni.

2021. ápr. 9. 18:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!