Magyarországon is talán egyszer valóra válik egy nyugati,jó életszínvonal vagy örök szegénységben fogunk meghalni ?
1) Magyarország inkább gazdag ország világviszonylatban, Nyugat-Európához képest nyilván nem.
2) Alapból be vagyunk lőve a gazdasági centrum perifériájára, így nem lesz könnyű kitörni belőle.
3) Ugyanakkor pár hónapja megnéztem, és az osztrák átlagfizetéshez képest húsz év alatt közeledtünk:
Ausztria/Magyarország 1999: 1355/201 EUR (15%)
Ausztria/Magyarország 2019: 1995/681 EUR (34%)
azért nehéz ügy ez, mert ahhoz, hogy ebben változás legyen először le kell győzni a fideszt, majd az eu t.
a fideszt azért mert kiárusítják a magyarságot és mert tönkreteszik vagy ellehetetlenítik az érdekvédelmet, szakszervezeteket ezzel a jobb fizetéseket és jobb munkakörülményeket.
az eu t pedig azért, amiért az összeszerelést bízták ránk és nem engednek pl mezőgazdasági innovációt.
Tartsd meg a tiszta tükörszerű tudatot. Ki vagy, ha nem gondolsz jóra vagy rosszra? Nézz úgy a világra, mintha azt a tudatod teremté.
Amikor arra gondolsz, tarsd meg a tiszta tükörszerű tudatot, és meghallod a kutyaugatást. Mit jelent ez?
Valami oka biztosan van, hogy Európába születtél és nem Afrikába. Ha megtartod a tükörszerű tudatod, nem azonosulsz semmivel csak tükrözöd azt, ami most van. És bizony abban a közegben nem jóra és rosszra szakítod a valóságot, egységében tapasztalod.
Évekig éltem Angliában. Hazaköltöztem mert itthon volt a párom, de már 100x megbántam. Ha tudom mi vár rám itt, inkább maradok kint, még azt is bevállalva hogy kb évente max 2x láthatom a családomat. Ez az ország az idők végezetéig meg fog maradni a jól berögzült kommunista szokások mellett. Ilyen feltételek mellett én nem tudok élni, pedig nagyon vágyok rá hogy a saját országomban éljem le az életem. Az emberek, és ezen belül a munkaadók hozzáállása is motivál abban hogy visszamenjek külföldre, mert vagy szemetek, vagy nem fizetnek, vagy ezeknek a kombinációja.
Jóuzsi, Pista, meg Béla, jóvanazúgy... "gyerünk inni sunyiba, míg meg nem látják" mentalitása meg végképp visszataszító.
Innen csak menekülni kell, maximum nyaralni rokonát látogatni érdemes itt lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!