Ha állítólag olyan rosszul élünk itthon akkor hogy lehet hogy egyre több az autó, minden családtagnak külön, saját lakásban, házban élnek egyre többen, tele az üzletek telepakolt bevásárlókocsikkal?
iszonyú drága a benzin..
jó szöveg...
csak az a nem mindegy,hogy napi 500km-t kocsikázól,vagy csak 10km-et !
Mert ha csak 10-et,akkor még olcsóbb mint a bérlet,és még kényelmesebb is !
Nem kötözködésből, de gondolj bele!
A legtöbb magyar 140-300 közötti nettó fizetést kap. (300 nekem álomfizetés lenne például). Ha nincs semmi örökség, semmi szülői segítség, csak a fizetésed, egy átlag lakás meg pár tízmillióba kerül, akkor mikor lesz neked saját lakásod? Esélytelen.
Ez nekem is nagyon-nagyon fura, tök ellentmondásos dolog. Lát az ember az utcán hajléktalant, rossz állapotú embert, nem keveset, de e mellett az ellenkontraszt is ott van, hogy nem egy ember fekszik a Tesla-ban, a Porsche-ban. És a tömegközelekésiken is, a jónéhány hajléktalanon kívűl több ezres mobilba csimpaszkodó-, nem egy személyt látni.
Hol az igazság?
Szerintem hiába van minden mindennel egybekötve (pl.: a pénztárgépek a NAV-hoz), továbbra is mennek a fekete-szürkegazdaságos témák 1000-el, csak már valahogy legalizáva van.
Ez a tele bevásárlókocsi valami komoly agybaj nálatok. Őszintén,hány ember fér be egy kicseszett boltba a lakossághoz viszonyítva ? :DDD nyilván akinek van pénze ,vagy épp fizetést kapott és egész hónapra bevásárol annak tele akosara,aki meg nincs,az nem lézeng a boltban egy üres bevásárlókocsival :DD
Meg ezt a reprezentatív mintavételt is imádom :D te _LÁTOD_ ,hogy mindenki külön autóval jár ,meg azt is ,hogy kpra vettek lakást nem örököltek :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!