Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Védettségi igazolvány - Orbán...

Védettségi igazolvány - Orbán fog győzni vagy az Európai Tanács?

Figyelt kérdés

Orbán Viktor egyre többször mondja el, bizonyos szolgáltatások csak a védettségi igazolvánnyal rendelkezők számára lesznek elérhetők.

Az Európa Tanács 2021. január 27-i állásfoglalása kimondta: az oltás nem kötelező, és senkit nem lehet sem politikai, sem társadalmi vagy egyéb módon kényszeríteni arra, sem pedig megkülönböztetni.

Szerinted?

2021. ápr. 9. 09:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
19%

"Jelenlegi állás szerint a beoltottsk is ugyanùgy továbbadhatják ill.elkaphatják"

Nincs ilyen jelenlegi állás, ezt csak vakon mondogatják az oltásellenesek.

A valóság közben ez:

[link]

[link]

[link]

2021. ápr. 9. 10:38
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
10.Nyilván nem erre gondoltam.Nem értem miért kell szélsőséges példákat hozni. Aki érti tudja miről van szó. Egyébként csodálatos,hogy a be nem oltott embereket elítéltekhez hasonlítod.
2021. ápr. 9. 10:42
 13/20 anonim ***** válasza:
29%

Egyértelmű hogy valamiféle oltási igazolás lesz majd szinte minden uniós országban és egy darabig biztos lesznek többletjogai annak, aki be van oltva.

Amúgy nem értem mit gondolnak az oltásellenesek. Itt van ez a járvány bő egy éve, meghalt többszázezer ember. Van ingyen oltás (lesz) mindenkinek. Egyszeri oltásellenes kitalálja hogy őt aztán senki be nem olthatja, csippeljen be mindenki mást a Billgéc, aztán gondolom ha nyitna minden akkor menne a világba ahogy szokott. Mit képzeltek ti?

2021. ápr. 9. 10:50
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Pedig így lesz 13-as. Max 1-2 hónap míg az oltási igazolvány számít
2021. ápr. 9. 10:55
 15/20 anonim ***** válasza:
61%
13-as;oltatgasd magad az ingyenes oltásoddal.AMùgy nem tudom ti oltakozòk mit gondoltok,hogy mások testére ráakarjátok erőltetni a vakcinàitokat?
2021. ápr. 9. 11:03
 16/20 anonim ***** válasza:
71%
11-es;rajt van az oltások melléklettájékoztatòján is,hogy a vîrus terjedésèt elkapàsát nem akadálxozza meg,ahogy azt is aláîtod oltàs elött,hogy se a gyártò,se a kormány nem vállal felelősséget az esetleges mellékhatásokérz.akkor miről beszél a Telex meg a webbeteg?
2021. ápr. 9. 11:06
 17/20 anonim ***** válasza:
31%
#15: senki nem erőlteti rád, csak akkor nem kell csodálkozni, hogy lesznek korlátozások amik érvényesek maradnak. Lehet otthon maradni vagy 3 naponta teszteltetni és semmi probléma.
2021. ápr. 9. 11:06
 18/20 anonim ***** válasza:
74%

Ja, biztos valaki ezt fogja csinálni :D

Majd vesz mindenki igazolványt, már most árulják sok helyen, hát még ha kötelező is lesz

2021. ápr. 9. 11:09
 19/20 anonim ***** válasza:
34%

#16: "rajt van az oltások melléklettájékoztatòján is,hogy a vîrus terjedésèt elkapàsát nem akadálxozza meg"

Egész pontosan hol is? Parancsolj, itt a Pfizer-oltás tájékoztatója, légyszíves oldal-, bekezdésszámmal együtt támaszd alá ezt.

[link]

Spoiler azoknak, akik nem szeretnének 34 oldalt végigbogarászni: nincs benne ilyesmi.

"ahogy azt is aláîtod oltàs elött,hogy se a gyártò,se a kormány nem vállal felelősséget az esetleges mellékhatásokérz"

Ez valóban így van, és? Ha jól tudom az oltottak fertőzőképességéről hablatyoltál még korábban. Mi köze van az esetleges mellékhatásoknak a fertőzőképességhez?

2021. ápr. 9. 11:32
 20/20 anonim ***** válasza:
71%
17-es;,én se nem teszteltetem magam,se nem oltatgatom magam.Egészséges emberként egyikre sincs szükségem.
2021. ápr. 9. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!