Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ma mondta a rádióban, ha...

Ma mondta a rádióban, ha elérjük a 4 milliót (átoltásban), a védettségi igazolvánnyal lehet majd koncertre menni, de ez még odébb van. Örülsz neki?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 9. 08:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
65%
Én kocsmában akarok már inni mint a gödény
2021. ápr. 9. 08:39
 12/16 anonim ***** válasza:
89%
Én azért biztos nem fogok tízezreket kifizetni antitest-tesztre, hogy kapjak egy 3-4 hónapig érvényes kártyát. Elég drága koncertjegy lenne. Akkor inkább nem megyek. Most akkor bevezetjük, hogy minden harmadik fizetésünket hülye tesztekre költjük?
2021. ápr. 9. 08:45
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Sok ország van, ahol igazolás nélkül is lehet menni sokkal jobb koncertekre, szerencsére van pénzem rá.
2021. ápr. 9. 09:08
 14/16 anonim ***** válasza:
39%
Gödényt ne emlegessétek mert elvisznek :D
2021. ápr. 9. 09:50
 15/16 anonim ***** válasza:
79%
Nem örülök neki. Anélkül is lehessen menni.
2021. ápr. 9. 10:22
 16/16 anonim ***** válasza:
79%
Ezért kellett volna összefogni éd senkinek be nem adatni, de hát sajnos egyre több barmot találnak aki kéri. Mind1, ez is jó, ha szinte mindenkinek lesz, akkor már nem fogják annyira nézni ki az akinek nincs. Nagy fesztiválokra úgysem számítok a nyáron, azokat már el kell jóval előtte kezdeni szervezni, viszont ahova akarok majd belógok vagy lefizetem az őrt. Hosszú távon pedig veszek valahogy egy ilyen szart aztán kinyalhatnak.
2021. ápr. 10. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!