Az oltakozott emberek vajon hogy állnának ahhoz, ha jövőre a Jobbik nyerné a választásokat, és azonnal eltörölnék a koronavírus elleni oltásokat?
Figyelt kérdés
Lenne belőle hiszti a részükről, esetleg hirtelen pálfordulás, hogy a korábban szerintük (atom)biztos védelmet nyújtó vakcinákról a véleményük átfordulna arra, hogy "bezzeg mi beoltottuk magunkat valami kib@szott méreggel, "kockáztatva az életünket másokért" erre meg eltörölték az egészet, bla blaaaa..."?2021. ápr. 8. 21:05
11/17 anonim válasza:
#10 és hányan gyógyultak meg? Na ugye. Félreértések elkerülése végett: igen, veszélyes a covid, de azért ne állítsuk már be úgy, mintha ez lenne a világon a legveszélyesebb betegség.
12/17 anonim válasza:
11 mároedig egyelőre ez az egyik legveszélyesebb. Szívből kívánom, hogy ne a saját vagy szeretted bőrén gyere erre rá.
13/17 anonim válasza:
De sötét vagy pffuuu...
Én nem hallottam ilyen elképzelésről. De nyugi, eü szakmai kérdésben a szakemberek véleménye fog továbbra is számítani, nem némi retard konteósé, aki már megjelenése előtt halálos méregnek nyilvánította a vakcinát.. sötét birkák, menjetek a kamupártos koxos karámba..
14/17 anonim válasza:
10: Aki ezt még mindig nem fogja fel, az nem csak egy agyatlan barom állat, hanem egy undorító patkány is!
15/17 anonim válasza:
11: Ennél betegebb érvelést rég hallottam. Szep 11en a wtc robbantásában hányan NEM haltak meg, sri lankai szökőárban is a népesség 99,99.. százaléka nem halt meg. Akkkr ezek nem is tragédiák?? Nem is kéne törekedni a megelőzésre? Nem kéne zárni a pilótafülkék ajtaját sem??
16/17 A kérdező kommentje:
Oké, hogy az internet mindenkiből tudóst meg doktort csinál, de nem muszáj ám minden csontra rávetnetek magatokat, amit a Fidesz bedob. Főleg nem a statisztikákra.
2021. ápr. 10. 15:10
17/17 anonim válasza:
Én nem azt látom, hogy a Fidesz riogatja a népet, ők még pont elbagatellizálják a dolgot. Vajon miért mondja Nyunyóka néni, hogy a statisztikákban szereplő covid-halottak nem is a covidban haltak meg? Hogy magyarázzák a saját tehetetlenségüket. Miért akarják április 19-én kinyitni az iskolákat, mondván, hogy vége a járványnak, amikor a statisztikák nem ezt mutatják? A járvány elfogadása nem Fidesz vagy ellenzéki hovatartozás kérdése, hanem a józan észé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!