"#8
Ha most abba akarsz bele menni hogy létezik-e Isten akkor inkább hagyd a hölgyeményt mert most politikáról van szó"
Valóban de ha nem tűnmt volna fel ezen az oldalon egyetlen egy olyan kélrdés sincsen sohasem, ahol csak a kérdésről lenne szó, arról kérdezek amiről akarok. Egyébként én hit terén keszekusza vagyok.
Ezt tudom és pont ezért mondom mert nagyon nem szeretem az ilyet😅
Vannak erre külön kérdések ott lehet róla vitázni. Vagy privátba. Ott legalább nem pontoznak le...
Igazából nem főképp az érdekel, hogy mit mond, hanem hogy miért biztos a hitében, ha egyszer nem tudja bizonyítani.
Bocsi az OFFÉRT de le akartam írni.
OFF
Amikor írtam a vallásossággal kapcsolatban arra gondoltam, hogy mivel nem ismerjük a valóságot így bizonyíték nélkül logikusan nem monmdhatjuk, hogy Isten létezik de mivel nem ismerem a valóságot azt se monedom, hogy biztosan nem létezik. Érdekes nekem ez az egész dolog, hogy van aki biztos magában bizonyíték nélkül.
Szóval ez nálam érdekes téma, nem csoda, hogy kioffoltam de ha valakinek van erről véleménye írhatna priviben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!