Középiskolás sztrájkot hirdetnek diákok, ha a kormány nem halasztja el az iskolanyitást. Mit gondoltok erről?
Ezt a sok idiótát.
SZTRÁJK.
1) a sztrájk munkaviszony esetén értelmezhető
2) a sztrájk nem azt jelenti hogy be se megyünk hanem azt hogy BEMEGYÜNK és NEM VESSZÜK FEL A MUNKÁT.
Egy sztrájk az iskolában kb úgy nézhetne ki hogy mindenki bemegy, de halál pontosan időre és ... nem csinál semmit.
De ott van.
Ez lenne a sztrájk.
Persze előtte be kell jelenteni a fenntartónak, annak kell a sztrájkengedélye (igen, kell...) na innentől van még kérdés.
Szerintem a sztrájkhoz szervezett-választott-fizetett szakszervezet és szakszervezeti tagság kell.
Az iskolában a TANULÓKnak egyik sincs, vagy tévedek?
Szerintem a sztrájkhoz szervezett-választott-fizetett szakszervezet és szakszervezeti tagság kell."
Egyik se kell.
a szakszerv csak összefogja a dolgokat. de nem kell.
alakítanak egy sztrájkbizottságot, kineveznek egy elnököt és hajrá.
de hát ébresztő, ebből semmi se lesz, a sok melldöngető nyúl aki most itt veri magát a semmire, na pont ezekkel lesz tömve 19-től az iskola.
14
A sztrájknak meghatározott jogi háttere kell legyen, ha jól tudom.
" hívjátok ahogyan akarjátok. "
tényleg mindegy hogy hívjuk mert semmi se lesz belőle.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!