Miért volt jó a fidesz kormánynak az, hogy nem vezették be az eurót? A jelenlegi magas inflációt el lehetett volna kerülni euróval?
Én úgy kérdezném kell a Magyar Népnek az Euro bevezetése?
Éetem én hogy biztonság de egy gyári melos havi szinten kapna 700 eurot ami nagy vicc lenne
6-os, tehát Gyúrcsányék annyira elqurták az "elmúlt 8 évben", hogy a fide$z kormány az elmúlt 11 évben se tudta azt helyrehozni? Érdekes, hogy a járvány előtt is egymás után döntögette a negatív csúcsokat a forint az euróhoz képest, és az is érdekes, hogy Szlovákia, Szlovénia, Észtország, Lettország és Litvánia is képes volt már teljesíteni a kritériumokat. Ezek az országok miért gondolták, hogy nekik jó lesz az euró is, ha ennyire hanyatlik az eurózóna?
"A fidesz-kdnp kormány emiatt nem is ezt helyezte előtérbe, nem annak rendelték alá a gazdasági döntéseket, hogy minél előbb azoknak a kritériumoknak tudjunk megfelelni, amik a zónához való csatlakozáshoz kellenének, hanem hogy magát a gazdaságot tegyék jobbá, versenyképesebbé euró nélkül is." - no comment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!