Regisztráltam Online az oltásra. Nem kaptam visszajelző emailt. Mikor kapok, vagy járjak utánam?
Figyelt kérdés
Ismerőseim között akik regisztráltak, elmondásuk szerint szinte rögtön jött a visszaigazolás.
Esetleg regeljek mégegyszer?
2021. ápr. 7. 23:02
1/15 A kérdező kommentje:
Fiatal 20as*
2021. ápr. 7. 23:03
2/15 A Cenz Ura válasza:
nincs mail
van oldal ahol le tudod csekkolni, pár nap mire tuti benne leszel a rendszerben
3/15 anonim válasza:
Én nem kaptam semmit. 2 nap múlva viszont a regisztráció ellenőrző oldalon írta, hogy regisztráltam és már hívtak is időpont egyeztetés miatt.
4/15 A kérdező kommentje:
Nincs mail? Pedig az említett ismerőseim azt mondták.
Igaz, ők a legelső napokban jelentkeztek.
Be tudná linkelni nekem az említett csekkolós oldalt?
2021. ápr. 7. 23:08
5/15 anonim válasza:
Én vasárnap regisztráltam és ma hajnalban kaptam e-mailt ami Kormányzati tájékoztató volt, abban leírták az újraindításról a dolgokat hogy mik nyithatnak stb... Egyik ismerősöm mondta hogy így tuti hogy benne vagyok a rendszerben mert Ő már kapott oltást egy betegsége miatt kapott hamar időpontot, és Ő sem kapott visszaigazolást erről, ahogyan egyik ismerősöm sem.
7/15 anonim válasza:
Nem kaptam emailt de mar beoltottak.
Majd hívnak.
8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm, köszönjük "A Cenz Ura"!
Most már jöhet a hárdKÓR kommentharc az oltásellenesek meg az oltakozók
között!
2021. ápr. 7. 23:44
9/15 anonim válasza:
Én sem kaptam semmit. Az ellenőrzés oldalon viszont fantasztikus gyorsasággal egy hét alatt már tudtam ellenőrizni magam hogy bekerültem. Egy hétig tartott 🤣
Kb egy hónapja regisztráltam azóta csak a kormánypropaganda spamet kaptam.
10/15 anonim válasza:
Ha elkezded kapni a kormányzati propaganda e-maileket, abból látod, hogy sikeres volt a regisztráció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!