Aki átesett a covid fertőzésen az is megkaphatja a védettségi kártyát?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 7. 20:05
1/7 anonim válasza:
Igen, ismerek olyat, aki így kapott vedettsegi igazolvanyt.
2/7 anonim válasza:
Szerologiai antigén vizsgálattal ellenörzik, hogy van-e ellenanyag a szervezetében, és ha találnak elégséges mennyiségben, akkor az igazolás alapján külön lehet igényelni a kormányablaknál egy 4 hónap érvényességű védettségi igazolványt. Persze külön pénz minden.
3/7 A kérdező kommentje:
Az oltásigazolvány ingyen lenne?
2021. ápr. 7. 20:13
4/7 anonim válasza:
11 e a vizsgálat, 3 e a kártya.
Ha hivatalosan esték át a covidon, azaz volt pcr és háziorvos, kellett otthon karanténban lenned, akkor ingyen jár, és automatikusan küldik.
6/7 anonim válasza:
Nekem két kártyám is van.
Ui. át is estem rajta és be is vagyok oltva. A fertőzés alapján kapott kártyának van lejárata, míg a másiknál csak az van feltüntetve, mikor kaptam az oltást.
Mindkét kártya kiállítása ingyenes és automatikus volt. Nem kellett semmit intéznem, hanem egyszer csak megjött postán. (Egyébként előbb megjött az oltási, mint a fertőzési kártyám.)
7/7 anonim válasza:
Nekem küldték pedig csak karcsiban voltam mert külföldön voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!