Mikor lesz összes korlátozás feloldása? Az végén talán? Szerintek?
jelentettem
azt azért tudd, hogy sosem lesz vége
vagyis a mi életünkben nem. Mire eljutunk odáig, hogy úgy lehessen beszélni a covidról mint a lepráról, hogy volt valamikor, addig már az unokáink is öregek lesznek.
Abban biztos vagyok, hogy a 2020-as évünk még rá fog menni bőven.
Még nagyon az elején vagyunk, azt sem tudjuk hogy mennyire védenek az oltások, ki tudja még milyen variánsok jelennek meg... pffff...
"Abban biztos vagyok, hogy a 2020-as évünk még rá fog menni bőven." - Abban én is, hiszen annak az évnek már vége.
Egyébként pedig minden korlátozás nem lesz feloldva. A tömegközlekedéseken és az üzletekben biztosan meg fog maradni a maszkviselési kötelezettség, ráadásul az oltásokat újra és újra is lehet, hogy be kell majd adatni, hiszen a 6 millió mutáció egyike sajnos egészen biztosan kifog majd a most beadatott védőoltásokon. Inkább amiatt aggódom, hogy hány évig lesz még nyitás-zárás-nyitás-zárás, és hogy mentálisan hogyan fogják az emberek az ezzel járó nehézségeket elviselni.
Majd ha kialakul egy természetesen koronavirus rezisztens emberfajta...
Természetes kiválasztódás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!