Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor lesz összes korlátozás...

Mikor lesz összes korlátozás feloldása? Az végén talán? Szerintek?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 7. 15:59
 1/9 A kérdező kommentje:
Rossz kategória valaki jelentse!
2021. ápr. 7. 15:59
 2/9 anonim ***** válasza:
44%
Meg még amellett értelmetlen és felesleges is.
2021. ápr. 7. 16:09
 3/9 anonim ***** válasza:
54%

jelentettem

azt azért tudd, hogy sosem lesz vége

vagyis a mi életünkben nem. Mire eljutunk odáig, hogy úgy lehessen beszélni a covidról mint a lepráról, hogy volt valamikor, addig már az unokáink is öregek lesznek.

Abban biztos vagyok, hogy a 2020-as évünk még rá fog menni bőven.

Még nagyon az elején vagyunk, azt sem tudjuk hogy mennyire védenek az oltások, ki tudja még milyen variánsok jelennek meg... pffff...

2021. ápr. 7. 16:11
 4/9 anonim ***** válasza:
"Az végén talán?" 😉
2021. ápr. 7. 16:34
 5/9 anonim ***** válasza:
52%

"Abban biztos vagyok, hogy a 2020-as évünk még rá fog menni bőven." - Abban én is, hiszen annak az évnek már vége.

Egyébként pedig minden korlátozás nem lesz feloldva. A tömegközlekedéseken és az üzletekben biztosan meg fog maradni a maszkviselési kötelezettség, ráadásul az oltásokat újra és újra is lehet, hogy be kell majd adatni, hiszen a 6 millió mutáció egyike sajnos egészen biztosan kifog majd a most beadatott védőoltásokon. Inkább amiatt aggódom, hogy hány évig lesz még nyitás-zárás-nyitás-zárás, és hogy mentálisan hogyan fogják az emberek az ezzel járó nehézségeket elviselni.

2021. ápr. 7. 16:34
 6/9 anonim ***** válasza:
2021-es na! :D
2021. ápr. 7. 16:36
 7/9 anonim ***** válasza:

Majd ha kialakul egy természetesen koronavirus rezisztens emberfajta...

Természetes kiválasztódás.

2021. ápr. 7. 16:46
 8/9 anonim ***** válasza:
Minek a végén?semminek nem lesz vége sosem.de ha ez megnyugtat akkor:igen majd a végén :)
2021. ápr. 7. 17:45
 9/9 anonim ***** válasza:
a végén biztos, de az elején nem hiszem , mivel az elején hozzák mega krolátozásokat ezért egyből enm is lehet vége , de javítsatok ki :D
2021. ápr. 13. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!