Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha generációváltó pártot...

Ha generációváltó pártot akarnál alapítani neked is egyből a legvéreskezűbb komcsik unokái jutnának legelőször eszedbe?

Figyelt kérdés
momentum
2021. ápr. 7. 14:02
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Ezt én sem értem, hogy a Momentumba hogy a fenébe került ennyi kommunista unoka.

Anno az SZDSZ-ben volt ilyesmi.Abban nem mezei MSZMP tagok utódai voltak,hanem olyanoké, akik komoly pozíciót birtokoltak az ÁVH-nál.

Miért pont a liberális pártok vonzzák az ilyeneket?

2021. ápr. 7. 14:05
 2/10 anonim ***** válasza:
80%
Lassan fogy az orokseg ... jol jon valami zsiros allas az allami szektorban.
2021. ápr. 7. 14:06
 3/10 anonim ***** válasza:
Az milyen?az együtt a korszakváltók pártja,de hát erre sem mutatkozott túl nagy társadalmi igény.nincs itt igény semmire a ingyenkrumplin kívül,ezt pl. Vona és Schiffer is belátta.
2021. ápr. 7. 14:07
 4/10 anonim ***** válasza:
Hajrá Szekundum!
2021. ápr. 7. 14:08
 5/10 anonim ***** válasza:
69%
Ez volt egyszerű. Ki se kell dobni a piros sapkákat csak kicsit befestik kékkel és meg van a lila
2021. ápr. 7. 14:39
 6/10 anonim ***** válasza:
58%
A volt KISZ-titkároktól, meg párttitkárok gyerekétől, volt párttagoktól átvennék a hatalmat a véreskezű komcsik unokái. Hm, valóban, igazán nagy változás lenne. Csöbörből vödörbe.
2021. ápr. 7. 14:56
 7/10 anonim ***** válasza:
Tisztában vagy azzal, mit jelent a "generációváltó"? És azzal, mit csinált nagyapád? Na ez itt a fő probléma.
2021. ápr. 7. 15:52
 8/10 A kérdező kommentje:

a politikában hálózatok uralkodnak, a hálózat szabályai pedig semmit nem változnak a belső hatalmi viszonyok miatt

ugyanazok az elvek szervezik a magyar baloldalt, mint a rákosi rendszerben

2021. ápr. 7. 15:56
 9/10 molnarmarcell21 ***** válasza:
A generációváltás csak annyit jelent, hogy a mostani fideszes komcsiktól és komcsigyerekektől majd komcsiunokák veszik át a hatalmat :D
2021. ápr. 7. 16:23
 10/10 anonim ***** válasza:
Kérdező. Megértettem. Mással fogok beszélgetni. Szeretem a hasznos időtöltést.
2021. ápr. 8. 15:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!