Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán tényleg diktátor lenne?

Orbán tényleg diktátor lenne?

Figyelt kérdés
Amikor utoljára szavaztam 2014-ben, még hittem a fideszben, de egyre jobban azt érzem hogy már nem a régi. De tényleg diktátor lenne?

2021. ápr. 7. 13:34
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
28%
Kicsivel sem gonoszkodik többet, mint bármely más ország vezetője.
2021. ápr. 7. 13:35
 2/43 Sulek Péter ***** válasza:
86%
már előtte is hatalommániás volt,autokratikus vezető,de a diktátortól még messze van :)
2021. ápr. 7. 13:35
 3/43 anonim ***** válasza:
75%
Lenne, de szerencsére az EU miatt nem tud az lenni, bármennyire is szeretné.
2021. ápr. 7. 13:36
 4/43 anonim ***** válasza:
15%

vicces, ahogy donáthok, aprók, marosánok, vásárhelyiek sikítanak, hogy diktatúra van

pont az a vicc az egészben, hogy semmivel sincs nagyobb diktatúra, mint 2010 előtt volt, csak a komcsikat rugdosták ki a hatalomból, rángatták ki őket a bársonyszékeikből

az átlag embert soha nem is engedték ilyenek közelébe

micsoda arcátlanság lett volna

5/43 anonim ***** válasza:
26%
Nem. Ezt olyanok aggasztják rá, akik azt hiszik, hogy a demokrácia egyenlő azzal, hogy mindenki azt csinál, amihez éppen kedve van, kötelességek pedig csak diktatúrában vannak.
 6/43 anonim ***** válasza:
15%

Én nem tartom diktátornak, mert közvetlenül nem csonkítja meg az életemet (legfeljebb kisebb bosszúságok érnek miatta ritkán). Szóval én nem gondolom diktátornak, és nem neheztelek különösebben a rendszerére se. Viszont ha lenne esély leváltani egy jobb alternatívára, akkor ellene szavaznék én is.

20/F

7/43 anonim ***** válasza:
59%
Fehéroroszország Light verzió.
 8/43 anonim ***** válasza:
14%
Igen, engem csak ma háromszor vitt el a fekete autó. Amikor tegnap meg hangosabban szóltam lefújtak vízágyúval, meglőttek gumilövedékkel. Valamint napok óta már nem látok 100.000 kormánykritikus lumpenproli kommentet a facebookon, mert a diktátor letörölteti!
2021. ápr. 7. 13:37
 9/43 anonim ***** válasza:
41%
dehogyis, aki nem hiszi annak javaslok egy Észak koreai körutat:)
2021. ápr. 7. 13:38
 10/43 anonim ***** válasza:
71%
Hello herr Diktator
2021. ápr. 7. 13:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!