Azt hiszem rájöttem miért nyer mindig a Fidesz a választásokon! Mit gondoltok a teóriámról?
Az ellenzéki szavazók látens Fideszesek, és leszavaznak rájuk! Ilyesmi persze előfordulhat Fideszessel is, de az ellenzékiek jóval skizofrénebbek.
Nem hiszitek?
A bizonyítékot a gyakorikérdések.hu tálalja nekünk. Itt egy Fideszeseknek szóló szavazás:
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__11..
44 szavazóból 28 ellenzéki Fideszesnek érezte magát! Ez 63%, (majdnem 2/3, hehe). Ezek az echte ellenzékiek valójában látens Fideszesek, lehet a szavazófülkében is rájuk tör a Fidesz életérzés, és sunyin leszavaznak rájuk!
A echte Fideszesek nem annyira spiclik:
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__11..
Náluk csak 22% az arány.
Mit gondoltok, van ráció abban, hogy ez az oka a Fidesz folyamatos győzelmének?
Dicséretes, hogy 44 szavazóból képes vagy messzemenő következtetések levonására, de hadd ajánljam inkább a picit mérvadóbb a 2016-os kvóta-népszavazás eredményét:
Igen: 56 163 (1,64%)
Nem: 3 362 224 (98,36%)
Aranyos vagy, hogy belinkelted a kérdésem. De mint írtam alul is, a fideszes rész az amiatt van benne, hogy a fideszesek se legyenek kiközösítve. Hiába szólítja meg valami csak az ellenzéket vagy csak a fidesz, attól még kíváncsiságból rákattint a másik tábor. Lásd magadat is. Te is vagy annyira skizo, hogy fideszesként rámentél a kérdésre.
Amiatt is raktam oda külön a 2 fideszes válaszlehetőséget is. Ha nem rakom oda az összes fideszes azt nyomogta volna, hogy ő ellenzéki és oltásellenes. Így is nyílván volt olyan, de kissebb esélyel.
Szerencsére nem veszem teljesen sértőnek ezt a dolgot, pláne, hogy az én kérdésemmel játszottad el ezt a provokatív dolgot. Ugye te is fideszes vagy és ott kórincáltál egy ellenzéki kérdésnél, mint látens ellenzéki. Meg biztos sokat tudsz akkor a betegségről, az orvosok biztos tájékozattak már téged is a betegségedről. Meg ha érdekelt Orbán mentális állapota, akkor ott is megtalálhattad ezt a betegséget.
4,
MKKP-s vagyok, nem Fideszes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!