Miért tűnt kevésbé lelkesnek, pozitívnak ma Orbán Viktor bejelentése alatt?
Én már rég nem bírtam volna.
Csupán a korábbi videóihoz képest feltűnő a különbség. Bár lehet, hogy csak fáradt volt. Bem tudom hány órakor lett meg a 2.5
Nem tudott elég segílyt adni kedvenc fegyvertartójának, csatlósának Lölőnek.
Ez lelkileg megviselte.
Kicsit elfáradt, hiszen Európa védőbástyájának lenni embert próbáló feledat, és mivel tudtommal ő is ember, így olykor úgy tünhet a küzdelem egy nagy kerek szikla, ami mindig visszagurul. Ma este biztos elmondott egy imát Szűz Máriához és Jézus Krisztushoz, hogy védje meg Magyarországot a további csapásoktól, mert nem csak kenyérrel él az ember, hanem hittel is.
Most már biztos alszik és azt álmodja, lehagytuk Svájcot jólétben.
Vaaaaaaagy kapott egy kisebb stroke-ot az UEFA pár nappal ezelőtti bejelentése miatt, mely szerint ők nem fogják többé korlátozni a nézőszámot a futballmeccseken, minden ország a saját belátása szerint dönthet.
Elképzelem a szitut: szegény pára szét akart kanolni még pár ágazatot, még párszázezer embert a perifériára akart sodorni, aztán jött ez a bejelentés... Ült az asztala mögött, a homlokán az ér egyre csak lüktetett, hogy mitévő legyen, hisz a futball mindenek felett, aztán egyszer csak a földre zuhant, mint egy zsák... krumpli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!