Meddig tarthat a társadalmi olló szétnyílása?
#20 az árak, adóksoha nem látott mértékben nőttek. A bérek közel sem annyira.
De érdekelt amikor gyurcsányék voltak kormányon szidtam is őket mint a szart, de gyenge amatőrök voltak lopásban, mint utóbb kiderült.
Mint már mondtam, ha a bérek és árak NORMÁLISAK lennének, a kutyát sem érdekelné a sok oligarcha. Most, hogy te ebből mi f@szért azt szűrted le, hogy nekem csak annyi bajom van, hogy a Fidesz van a hatalmon, számomra rejtély.... Ki a f@szt érdekel Gyurcsány? Ha szakad a hó áprilisban azért is gyúúúúúcsáááán a hibás??? 12 éve a hatalom közelébe sincs az a null szériás ember, de állandóan csak azt a f@szt fújjátok. Hát ki a g@cit érdekel az a f#szjankó? Mert engem rohadtul nem. Engem az érdekel, hogy a magyar minimálbér 150-180 körül mozog, míg egy kiló kenyér ára 350-400 forint, egy liter tejé is 300 forint, egy liter üzemanyagé 400 forint.. Ez ami bosszantó, nem a Lölőke, meg gyúúúúcsáááán g@ci.... Orbánéknak 11 éve volt, hogy EU-s szintre emeljék az országot, de nem tették... Ez itt a baj, nem a Fletóka, meg Soros Gyuri...
De mi a legszörnyűbb?? Az, hogyha egy átlagember kimondja a mindennapi bajait, amin a kormány javíthatna, ha akarna, akkor gyurcsányistának tituláljátok.. Milyen jogon skatulyáztok embereket? Kiknek hiszitek magatokat? Máglyára mikor akartok majd embereket küldeni?
Hát agyf@szt kapok, komolyan mondom!! Nem lehet valamit leírni, mert egyből gyurcsány-soros-bilgéc-ötgé-reptoid-gyíkember ügynök vagy... Gratulálok tényleg, hogy saját honfitársaitokról ilyeneket gondoltok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!