A kormány visszautasította, hogy a lelkészeket soron kívül beoltsák. Hogy lehetséges ez? Azért ha jön a választás ugyanúgy kampányolnak majd a Fidesz mellet, mint eddig?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 5. 23:36
11/17 anonim válasza:
Én nem vagyok hívő, de elfogadom, hogy más az. Ismerem gyerekkorom óta a helyi papot, mostanában többet van a kórházban, mint a plébánián... Nem is értem, miért nem jutott eszükbe őket is oltani eddig.
12/17 anonim válasza:
Talán mert már feltűnően sok csoportot soroltak így is előre, ez meg már gáz lenne.
13/17 anonim válasza:
Papoknak, lelkészeknek semmi keresnivalója a politikában. Semmi rendkívülit nem tesznek le a társadalom közös asztalára, amiért "védett állat" szintjére kellene emelni őket. Ez attól elvonatkoztatva is így van, hogy számos egyéb csoport is ezen a szinten van, - a kérdés nem erről szólt.
14/17 anonim válasza:
Borzasztó egyszerű. A papok is regisztráljanak be magánemberként, ha oltást akarnak és ha rájuk kerül a sor be fogják oltani őket. Ennyi.
15/17 anonim válasza:
A lepontozásokból ítélve egész sok pap van itt.
16/17 anonim válasza:
14-es, pont ezzel az indoklással nem vették őket előre. Vagyis, hogy most már annyira felgyorsultak az oltások, hogy ha csak szimplán regisztrálnak, akkor is belátható időn belül oltást fognak kapni.
17/17 anonim válasza:
16, konkrétan haldokló fertőzöttekhez járnak be a kórházba, aztán meg kimennek bármelyikünk otthon haldokló nagyanyjához, akit esetleg körbevesz a család.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!