Mennyire szimpatikus az ellenzék "ha nem ránk szavazol, akkor hülye vagy" hozzáállása? Hatékony szavazatszerző kampány?
10-es, khm, szerintem leginkább itt a gyakorin folyik ez a csapból. :-)))
Olvasom a telex.hu-t, 24.hu-t. Ott nem tapasztaltam ilyet.
12-es, hogy mennyire igazad van, látod ez eszembe sem jutott!
GYK Politika rovata = ingyen politikai propaganda helye fizetett bérkommentelőkkel!
Pedig hányszor tapasztaltam már ezt!
14
Te mondtad. :) Már csak azt tisztázzuk, melyik oldal dominál itt a Gyk-n.
Ööööö, jó kérdés.
Szerintem mindkét oldal bérkommentelői és bér-kérdezői megjelennek itt, talán az ellenzéké kicsit többen. Ami érthető is, hisz a Fidesz tudja nyomatni a magáét a közszolgálati 3-4 adón reggeltől estig.
De kedvenceim azok, akik pici, sehol nem hallott pártokról írnak itt. Pl. a Táncsis Balpártról semmilyen híroldalon nem olvastam, csak itt. :-)))
Van még egy üzenetük, ha nem ránk szavazol marad orbán.
Ha nem tudtok többet akkor bizony marad orbán, mert ez a két dolog engem nem győzött meg.
17
Nyugi a te 1 szavazatod a világon semmit nem befolyásol, maradj otthon a seggeden.
18, +1. Mondjuk én nem maradok otthon. ;)
Goldmund, örülök, hogy elfogulatlanul látod az itteni arányokat. Nekem a dékás munkásőr a kedvencem. Mondjuk abból kinézem, hogy meggyőződésből nyomja.
Akik azt mondják, hogy az ellenzéknek nincs is ilyen üzenete, hogy ők okosabbak, szebbek, jobbak, árjábbak a többinél, az mégis hol él?
0-24-ben az megy, hogy a Fideszesek patkányok, nem kapták meg otthon azt a fajta inteligens nevelést, mint az ellenzékiek. A Fideszesek vidéki krumpliparasztok, közmunkások, aljanép, cibbek, demens, buta nyuggerek, tanyasi gereblyeforgatók, személyes kedvencem egy Klubrádió(?asszem)beli megnevezés volt: Bögölyszarpuszta (ahol a Fideszesek élnek) . M1 agymosottak, akik nem annyira felvilágosultak, hogy 4!44-et meg telexet olvassanak. A csúti O1G s*ggnyalói, birkák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!