A Magyar Gárda tagok miért bakancsban meg terepszínűben járnak mindenhova?
Kell valami, ami megkülönbözteti őket a nem-gárdistáktól. Nekem személy szerint a fekete-fehér szerkó sokkal jobban tetszett, de az ugye "betiltott társadalmi szervezet egyenruhája". Ezért választották ezt, mert a Magyar Nemzeti Gárda nem feloszlatott szervezet, ennek ez a ruhája.
A cserkészeknek is van megkülönböztető egyenruhájuk...
nekem is a fekete fehér tetszett
de hát mit vár az ember a hazaárulóktól...
"Mert a katonák aztán nagy valakik... :D"
na ja... a 30 éves tankokkal ... meg hány fős is a honvédség?:D
vicc az egész
elvettetek a becsületet a hadseregtől...
majd ha tettek is valamit a terepszínű egyenruháért, akkor vegyék fel...
és itt nem a árvízes jótettekre vagyok kíváncsi, ( mert bizony lmp-sek is kimentek segíteni nemegyszer ) hanem a nehéz kiképzésre gondolok.
"Hány bűnözőt vágtak haza?"
mennyit? tüsszent egyet és sitre vágják
viszont hány családnak segítettek szóval...
Nekem van egy pár gárdista ismerősöm. Reggel felkel, elmegy dolgozni a pékségbe, virágüzletbe, a kisboltba... Szabadidejében pedig "gárdista". És ők erre nem vágnak fel, hogy hehe, én vagyok a f*sza gárdista... Ő elmegy homokzsákot pakolni, segélyt osztani fizetés nélkül, sőt ő költ erre... És ezt önzetlenségből teszi, azért, hogy segítsen másokon, a saját szabadidejét áldozza fel.
Ezzel szemben itt vannak pl. a katonák, akik marhára el vannak ájulva maguktól, hogy ők katonák. Ami egyébként tényleg szép és magasztos dolog lenne, csak ahhoz képest, ami ma a katonaságot jellemzi, egy kissé túlzás ez a hozzáállás. Ő ha homokzsákot megy pakolni, azt valószínű azért teszi, mert odaküldték, pénzt kap érte, ahogy a rendőrt sem a szabadidejében küldték Felsőzsolcára, ez neki ugyanúgy munkanap volt. Ő pénzért védi más népek országait...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!