Melyik pártra szavaznál, ha most választások lennének? (melegeknek szóló kérdés)
Még egy közvéleménykutatást se láttam Magyarországon ami a melegek pártpreferenciáira fókuszált volna, szóval kíváncsi vagyok, hogy a melegeket mennyire érdekli a politika és melyik a körükben legnépszerűbb párt :D
És légyszi csak melegek szavazzanak :D
A fidesz ellehetetlenitette a transz embereket es a melegek orokbefogadasanak utolsó lehetőséget is
Úgy tűnik a fidesznek pont ezek a FONTOS dolgok
"Fideszt pont nem érdekli hogy meleg vagy vagy nem."
Ember, nézd már meg a fideszesek nyilatkozatait a melegekről. Büntetlenül hirdeteik azt, hogy a melegek nem egyenrangúak a többiekkel, illetve lepedofilozzák őket.
Linkeljétek már mikor mondott ilyet a Fidesz hogy "aki meleg az nem magyar"
Hihetetlen hogy pont ti hirdetik az elfogadást folyamatosan, közben meg mást sem hallani a szátokból csak a mocskolódást.
Mint a liberálisok. Ők is csak addig fogadják el mindenki véleményét, amíg nem megy szembe az övékkel. Mert ha már valaki mást gondol akkor a nagy liberális jön és hisztizik meg szitkozódik.
Esküszöm a jobboldali emberek sokkal elfogadóbbak és értelmesebbek, bár próbálják az ellenkezőjét állítani, a valóság mégis gyakran ezt bizonyítja.
Az is hatalmas sértés lenne, ha azt mondaná valaki, hogy nem vagyok magyar. De az, hogy pedofilnak nevez, az mindennek az alja.
Márpedig Kövér lepedofilozott. Rég a börtönben lenne a helye becsületsértésért, rágalmazásért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!