Miért hívják egy csomóan Dr. Áder János Köztársaság Elnök Úrat bajszos végterméknek a facebookon? Főleg, miután bölcsességeket oszt meg velünk az Elnök Úr.
és konkrétan milyen törvényi hatalma van?
mondom göncz árpi bácsi bajszosszart szidjátok, ha ezzel gondotok van, ugyanis az ő nagyszerű ötlete volt, hogy a köztársasági elnök az bizony nem a törvényhozás lelkiismerete, csak egy protokolszemély, aki csak úgy van
12
1 a köztársasági elnöknek egy demokráciában lenne feladata. Vagyis ha törvényt akar módosítani a parlament az neki kell engedélyezni és ha van benne kivetnivaló visszaküldi. Áder kb az összeset gobdolkodás nélkül aláírta.
2 Van egy nagyon nagy különbség Göncz és Áder között. Göncz egy közvetlen ember volt aki szinte mindig "tartotta a kapcsolatot az emberekkel. Ezért is szerették mert egy nagyon közvetlen ember volt és nem viselkedett úgy hogy ő most köztársasági elnök ezért ő már teljesen felsőbbrendű mindenkinél. Ja és volt önálló gondolkodása. Ez ma nagyon kevés fidesz tagnak van meg.
14
Kérlek ne játszd a hülyét. Te is tudod hogy hülyeség amit írtál és gobdolom értetted is azt a szöveget amit én írtam. De azért leírom, mi van ha mégsem. Azt írtam akkor küldi vissza ha van benne kifogásolni való (mostanában az összesben van) Nem tudom mennyi törvénymódosítást írt alá, (valószínűleg amúgy egyet sem, mert nem módosítgatták évente, mint most). És közvetlen volt. Ha történt valami, pl egy nagyobb baleset ő kiment oda megnézni és hasonlók.
árpi bácsi konkrétan nulla darab törvényt küldött vissza
az a bajszos szar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!