Ha ilyen ütemben halad az oltás miért nem tudjuk megvárni, hogy minden regisztráltat beoltassanak a nyitás előtt?
Nem vagyok home office-ban. Sajnos nap mint nap én is emberekkel találkozok munkahelyen és ki vagyok téve a sok felelőtlen embernek akinek könyörögni kell, hogy a maszkot normálisan hordja már.
Na most ha nyitnak és még nagyobb csorda megindul illetve akiket beoltottak már maszkot se akarnak majd hordani akkor jön a káosz
"Április hónapot kibírják még a vendéglátósok"
És ezt miből gondolod?
"Mi az jó nem jó? Az oltás megvéd legalább attól, hogy kórházba kerüljön az ember."
Tévhitben élsz.
Te most a tudománnyal vitatkozol tanulatlan DK troll létedre.
A maszk elég sokat ér, de ha nem ér semmit akkor ha esetleg steril orvosi eljárásra lesz szükséges akkor kösd ki, hogy téged a műtéti csapat maszk nélkül operáljon, lehet meglepődsz majd utólag.
10
Max 30 százalékos védelmet ad,tényleg sokat ér.Az orvos meg nem hiszem hogy beleprüszköl a műtött feknyitott gyomrába
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!