Ha kedden/szerdán meglesz a 2.5 millió beoltott, akkor csütörtökre már tervezhetek esti programot a kijárási kitolása miatt? Hány beoltott kellhet majd, hogy aki oltva van arra ne vonatkozzon semmilyen kijárási tilalom?
10-ig, ha jól hallottam.
De én még várnék vagy 4 millióig.
+1 millió védett, mert átesett a betegségen.
Hogy mire vezet a korai nyitás még láttuk a cseh még a német példán, most szív Ausztria, még főként Franciaország.
55, vagy 57 hét, nem volna már mindegy?
(Az én tököm is tele, amúgy)
5
Te csak rettegjel a szobádban virusrettego barátom,a többi egészséges ember még hadd éljen szabadon! Csak azt nem értem miért tűrik ezt az emberek és miért nem tesznek semmit? Ja azért mert agymosott birkák
" többi egészséges ember még hadd éljen szabadon!"
Az a baj, hogy nem tudhatod, hogy NEKED okoz majd-e problémád. Egy ismerősöm átvészelte a covidot mindenféle tünet nélkül, csak röhögött rajta, hogy ez semmi .. aztán elkezdett gyúrni és kórházba került miatta szövédmények miatt a szívével probléma lett --- a covid miatt.
Egy másik ismerősöm ugyanúgy tünetmentesen vészelte át, és utána embóliát kapott ...
Szóval én azért nem vetném el azt se, hogy mindenki vizsgáltassa ki magát, még te is, akkor is ha "úgy érzed nem estem át" rajta, mert tünetmentesen áteshettél és később gondokat okozhat ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!