Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Árpád vezérlőfejedelem,...

Árpád vezérlőfejedelem, később nagyfejedelem bőlcsebb volt mint O.V.?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 4. 18:11
 1/7 mindentudó99 ***** válasza:
22%
Orbánnál nincs bölcsebb!
2021. ápr. 4. 18:15
 2/7 anonim ***** válasza:
87%

Fideszes vagyok, így Orbán-párti, de ahhoz az emberhez képest, aki képes volt megszervezni a honfoglalást abban az időben ami telis-tele volt teljes nemzeteket eltörlő háborúkkal, Orbán Viktor sehol nincs. Mondjuk ezzel nincs egyedül, a jelen korban nem él olyan ember, akiben megvannak azok a képességek, amelyek Árpádban megvoltak.

Szomorú, de így van.

2021. ápr. 4. 18:27
 3/7 anonim ***** válasza:
72%

Orbán száz év múlva a történelemkönyvekbe annyira fog bekerülni, mint most Rákosi.

Árpád már bizonyított!!!

2021. ápr. 4. 18:33
 4/7 anonim ***** válasza:
86%
Elég durva o1g-t egy mondatban említeni azzal a bizonyos emberrel.Nem is teszem meg.
2021. ápr. 4. 18:36
 5/7 anonim ***** válasza:
24%
Ugyan, hogy lett volna bölcsebb? Ha a Honfoglaláskor Orbán lett volna a vezér, most az Uráltól az óceánig a miénk lenne Európa!
2021. ápr. 4. 18:49
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
5 te fényezed itt magad, Vityka?!
2021. ápr. 4. 23:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Azért én nem hasonlítanám így össze ezt a két személyt (sem). Alapból az a bő 1000 év, plusz még a technika és egyéb más volt akkor. Meg a gondolkodás. De persze mivel én nem vagyok egy Orbán párti (sőőőőőőt), és ez itt egy igen fontos kérdés, így második helyezést adnék jelenkori vezérünknek. Azért ez sem rossz teljesítmény, valljuk be!
2021. ápr. 22. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!