Mit gondolsz, hogy lesz?
Figyelt kérdés
Nyáron bárki mehet bárhva, vagy csak a védettségi kártyával rendelkezők?2021. ápr. 4. 17:12
11/19 anonim válasza:
10.
Azért mert szabad embernek születtem és nem fogok trükközni semmivel.Nem veszek részt ilyen játékokban semmilyen formában.
12/19 anonim válasza:
Ha ezzel fognak baszakodni biztos, hogy én is inkább venni fogok, mint hogy beoltassam magam, bármibe is kerül.
13/19 anonim válasza:
11
Teljesen megértelek. De mi lesz ha munkahelyeken is kötelezővé teszik?
14/19 anonim válasza:
Persze hogy vehetsz. Hamis pénzt is vehetsz. Minden balek elfogadja. A többi meg kiröhög, a vehemensebbek visznek a rendőrségre csalással. Na az igazolványt nem balekok fogják nézni. Ők maga a rendőrség. És nem itthon.
Meg kellene érteni, vágyait bárki elmondhatja. A nyári valóságot csak a rendkívül ostobák, akik hisznek a jóslásban.
15/19 anonim válasza:
Esetleg lesznek olyan helyek ahol csak igazolvánnyal mehetsz, külföldre valószínű kelleni fog valami igazolvány.
16/19 anonim válasza:
14
Hogyan derithetik ki hogy nem kaptunk oltást csak az igazolvány van meg?Sehogy
18/19 anonim válasza:
16.Szerintem meg fogják oldani,hogy ne lehessen hamisítani.
19/19 anonim válasza:
18
Én nem hamisitasrol beszélek.Hanem pl lefizetni az orvost
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!