Gyurcsány Ferenc miniszterelnökként bírná azt a munkatempót amit a járványhelyzet követel?
A hétből hét napon már hajnalban Operatív Törzs ülésre menni, napi 4 órákat aludni, stb..
Mostanában elég ritkál szerepel parlamentben is, leginkább csak Facebook videókban látni, de olyan furának tűnik, mintha ittas lenne, elbírná látni a jelenlegi miniszterelnöki feladatkört ilyen vészterhes időkben is?
Jólvan DK troll, értelmetlen veled a vita. Ha követnéd a napi politikát akkor látnád, hogy mikor és mennyit szerepel Orbán. Példaként biztos csak a hologrammja szerepel a videókon minden hajnalban az Operatív Törzs ülésen.
Délután meg a dublőre tárgyal.
Este meg a másik hasonmása ad interjút.
Gyurcsány saját elmondása szerint se csinált mást a "kormányzása" alatt, mint hazudodott reggel délben meg este , illetve majd belehalt, hogy úgy tegyen mintha kormányoznának :DDD
5 év alatt viszont valóban annyi megszorítást és népsanyargatást csinált amit Orbán 1000 év alatt nem lenne képes elérni még gazdasági válság alatt se.
1
"SZÁLKÁS" Feri? Van akkora pocakja, mint Orbánnak. Látni lehet, ahogy a Parlamentben forog, és ráfogja a zakóját. Csak drágább az öltönye, gondolom.
15
Bizony, hogy van a Gyurcsánynak ugyanekkora hasa. Csodálkoztam is, amikor nemrég megláttam.
Nem gyűjtök fotókat róla, de láttam, hogy VAN ekkora hasa.
Az valóban nem munka, az a munkájának 1%-a se. Csak a feladatköre. De nem is erről beszéltem.
Szerinted a hétből hét napon történő hajnalban több órás Operatív Törzs ülés az nem munka?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!