Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek melyik a legkárték...

Szerintetek melyik a legkártékonyabb csoport?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 4. 16:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
10: A betyármindenit. Ha a politikát ne vegyük bele akkor miért a politika kategóriába teszed bele?
2021. ápr. 4. 19:13
 12/18 A kérdező kommentje:
11: Hát melyik kategóriába való, a hétszentségit?
2021. ápr. 4. 19:44
 13/18 anonim ***** válasza:
8%
A járványtagadók. Tudod hogy miért? Mert szerintük mindenki rettegő, aki szerint akár minimális szabály is kell. Nem tűnt fel, hogy a gyakorin mindenki vírusrettegő, aki szerint egyáltalán kell korlátozás és nem azonnali nyitást akar? Ők azok, akik a legkisebb eltérésért a pokolba kívánják a másikat és a leginkább elrugaszkodnak a valóságtól.
2021. ápr. 4. 20:01
 14/18 anonim ***** válasza:
12: A humor kategóriába. Vagy ezotéria.
2021. ápr. 4. 20:02
 15/18 A kérdező kommentje:

Nem feltétlenül. Vehetjük úgy is, hogy a vírusrettegők azok akik egyből elkezdenek hőbörögni, ha valaki leveszi a maszkot, vagy kimegy az Balcsira, még nyáron is korlátozás nélkül. Anyám vírusrettegő, jól tudom milyen ez. Bár ő nem attól retteg, hogy elkapja és meghal, hanem hogy elkapja és nem dolgozhat, nem mehet ki, nem mehet be a kórházba, stb.

De nézzük Gődényt. Gődény eltúlzottnak tartja az intézkedéseket. Hogyan híresült el? Rögtön vírustagadó egyesek szerint, nem is járványtagadó.

2021. ápr. 4. 23:11
 16/18 anonim ***** válasza:
63%

13

Nem hiszem hogy veszélyes lennék.Eddig se ment valami fényesen a gazdaság de miattatok a béka segge alá ment a gazdasági színvonal egy nem létező dolog miatt.Rengetegen munkanélküliek lettek,rengeteg cég ment csődbe,az egészségügy gyakorlatilag halott.A fizetések maradtak az élelmiszerárak brutálisan megemelkedtek. De ami ezután jön az meg durvább lesz.Egy soha nem látott gazdasági világválság. És mindez miért? A virusrettegok miatt akik rettegnek a semmitől.Koszonom szépen nektek hogy lehet miattatok fogok szívni,a hulyesegeitek miatt...

2021. ápr. 6. 22:52
 17/18 anonim ***** válasza:
57%
Én sehol se hordok maszkot, se utcán, se nagyobb üzletekben, buszon nem kell mert Audi A6-al járok :D Na akkor még mindig miattam van covid? Végigfertőztem egy várost? Ébresztő, használjátok már az agyatokat, nem fáj az.
2021. ápr. 7. 11:42
 18/18 anonim ***** válasza:

17

Hát pedig szerintem nekik faj ezért hagyják hogy a média gondolkozzon helyettük

2021. ápr. 8. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!