Kihez tartoznátok szívesebben?
USA-Nyugat (itt van normális bocs igazságosabb választás, és kb 4-8 évente cserélődnek az oldalak...
Putin-Kelet
Mikor álltunk ki nyugat mellett 100%-ban.
Menj el Australiaba, Californiaba, utána menj el Oroszba, meglesz a különbség. :)
mikor? amikor hurrá optimistán beléptünk az EU-ba, mindent odaadtunk gombokért, aztán így 30 évvel később ahogy mondod nem lettünk ausztria
svájc norvégia sokkal jobban járt
Putyin
Jelenleg Oroszoknál az zajlik mint nálunk a bérrobbánás.
Kimerem nyílvánítani ma egy budapesti nettó 3-400 ,500 ezret keres, a legtöbb embernek az a legnagyobb gondja nem mehet dubajozni, gyí gyí emirates repülő, ez pest az álmok földje, Budapestiek vihogva kérdezik keres még valaki 300 nettó alatt??
Ti tényleg ennyire birkák vagytok?
Az EU se egy tökéletes, de egy putyini diktatúrát nem kéne ennyire támogatni...
te vagy a birka
vadul habzsolod az EU-s propagandát, miközben az EU mellett egyetlen érved sincs
ugyan miért is jobb nekünk az EU, mintha szuverén ország lennénk?
megépítenénk a budapest-belgrád vasútvonalat, és az EU rinyál, mert ez magyarországnak jó, hollaniának meg rossz
megépítenénk Paks2-t, erre a német energialobbi rinyál, de egyébként amíg ők voltak itt a királyok az EU második legmagasabb villamoseneriga árát fizettük
kapunk egy kis zsetont, ja
cserébe azért, hogy magyar vállalat az nincs, mert minden profitot adómentesen fölöznek le a multik
franciáknak hollandoknak az a véleményük, hogy azért élnek egyre rosszabbul és rosszabbul, mert az ÓRBÁÁÁN ellopja az EU-s pénzeket...
nem is azért, mert a nyugati nagy cégek már nyugat európában sem hajlandóak adózni
Nem az EU mellett vagyok te szerencsétlen! Az EU se szimpi, én csak USA párti vagyok
Kormánypárti vagyok, de látom mit művel az a ... Navalnyinak felhózták a több éves ürügyét, amíg ott volt addig nem csukták le, csak utána miután hazarepült...kb ez nem az első...
Az lehet, de inkább egy banánk., mint egy rezsimi rendszer, ahol ha ugatni merek akkor jön a bünti.
de, az USA pont ilyen rezsimi rendszer
néz meg mit művelnek Trump-al
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!