Megvan az új ellenségkép a következő választásig?
Már jó ideje kampányol a fidesz azzal hogy az ellenzék oltásellenes, miközben egyszer se nyilatkozott így. A napokban pedig már tényleg nagyon belelendültek ebbe a kampányba.
Amiről te nem tudsz az szerinted nem is létezik?
Aki a kínai-, vagy az orosz vakcina ellen kampányol, az szerinted nem oltásellenes?
2
A fidesz azt mondta hogy mindenki azt az oltást kapja amelyiket szeretné magának. Ő nem a kínait szerette volna. Az nem oltásellenes aki nem szeretné a kínait meg az oroszt. Az oltás ellenes az aki egyiket se szeretné. Gödény pl oltásellenes. Én se vagyok jobboldal ellenes csak mert utálom a fideszt meg a mihazánkat, de ott van a jobbik, új világ néppárt, mindenki magyarországa mozgalom és az új polgári válasz akikkel abszolút semmi bajom.
Szóval Penz András inkább meghal, de nem oltatja be magát a már elérhető kínai vakcinával. Választani akkor lehet, ha már az összes elérhető.
A Jobbikkal pedig gondolom azóta nincs bajod, amióta beszálltak az ellenzéki olvasztótégelybe. Vagy esetleg már korábban sem volt velük gondod? Amikor zsidólistáztak, Duna-parti emlékművekbe csuláztak, náci karlendítéssel üdvözölték egymást? A többi 3 párttal elhiszem, hogy nincs bajod: együttvéve sem tudnak fél percre bekerülni a napi hírekbe, annyira jelentéktelenek. :)
7
A jobbikkal kb 2018 óta nincs bajom, de egyébként gondolkodtam oda írjam e, mert nyilván bele fognak kötni és így is lett :) de lényeg természetesen nem ez volt, remélem az átjött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!