Nem kéne betiltani a kovid-tesztelést?
Elvégre nincs teszelt = nincs fertőzött = tökéletes járványgörbe = a korlátozásokat fel lehet oldani, és az oltásútlevél is felejthető.
És mennyivel egyszerűbb ez mint xmillió embert beoltani kétszer, ja és ez teljesen ingyen lenne, az oltás meg pénzbe kerül.
Én nem mondom hogy ne oltassanak be senkit, hanem azt mondom hogy csak azokat oltassák be akik kérik a többi embert még hagyják élni.
"Eleve 99% eséllyel nem halsz meg. ... Nem kell önkényesen..."
Ez a 99% honnan jött? Csak nem önkényesen jelölted meg ezt a százalékarány?
A valóban ellenzéki mozgalmakat itt is üldözik, lásd pl. Mi Hazánk Mozgalom. És persze gondoskodnak róla a média révén, hogy ne kerülhessenek hatalom közelébe, vagy ha túlságosan megerősödnének, akkor felvásárolják őket kilóra (Jobbik).
Igen, képben vagyok a svéd szabályozással. Az az ittenihez képest demokrácia.
"Egyáltalán nem önkényesen írtam ezt."
Hű, ez aztán igen, így már tényleg sokkal hitelesebb a 99%. Ja, nem. :D
Jólvan pistike, nagyon okos vagy, jár a keksz leülhetsz..
Hogy lehet ennyire kevés ésszel egyaltalán életben maradni? :O
"Hogy lehet ennyire kevés ésszel egyaltalán életben maradni? :O"
Társadalomban élve. Erről szól az oltás is: nem csak saját magunk miatt oltatjuk be magunkat, hanem mások érdekében is (és ez még akkor is így van, ha ők ezt fel se fogják).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!