Aki elolvassa ezt a "levelet", az már biztos nem szavaz az Orbánékra?
2021. ápr. 3. 17:10
1/19 anonim válasza:
aki nem akarja elolvasni ezt a közönséges fröcsögést annak lerövidítem :
ÓRBÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁN
engem csak abban győzött meg, hogy elmenjek a fideszre szavazni, sőt vigyek magammal még három biztosan jobboldali embert, hogy a 2/3 is biztosan meglegyen
2/19 anonim válasza:
Èn annyira utálom Gyurcsányt, hogy akkor is a Fideszre szavazok, ha Orbán bottal ütne.
3/19 anonim válasza:
Onnantól kezdve, hogy bárki írhatta, figyelemre sem méltó.
4/19 anonim válasza:
Egy hithű fideszes liberálisként kezdte, majd konzervatív lett, újabban meg az agyhalott migráncs-soros-brüsszel mantrát fújja. Majd rámondják erre az alapítóra is, hogy liberális, vagy hogy Gyurcsány, vagy hogy Soros.
5/19 anonim válasza:
A Táncsics radikális balpárt fog győzni.
6/19 anonim válasza:
Magyarnarancs....
Kacagnom kell, ennyit erről.
7/19 anonim válasza:
Mo.-n, mivel minden fordítva működik, ez inkább megerősíti őket, és ismét 110%-osan megválasztja a níp őket.
8/19 anonim válasza:
Nagyon elgondolkodtató és szívszorító maga a levél.
De egyébként már 2017-ben biztos voltam hogy a fidesz az a párt amire biztos nem fogok szavazni.
9/19 anonim válasza:
Jól példázza a fideszes értelmi színvonalat, hogy egy FIDESZ-ALAPÍTÓ levelét, amit az egész magyar média leközölt, és az illető nyilatkozott róla, hiteltelennek tartanak, meg "bárki írhatta" 😂
10/19 anonim válasza:
Miért? Nem Kardos József írta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!