Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem lehet büszke magyar...

Miért nem lehet büszke magyar egy fekete származású ember?

Figyelt kérdés

Az arab világ polgárainak a beözönlését én sem támogatom, legfeljebb ha képesek alkalmazkodni az európai értékrendhez, és nem leszólni a nőket, hogy itt nem egy párnahuzatnak vannak beöltözve.

De! Miért ragaszkodnak ennyire a konzervatívok a fehér magyar ideológiához? Állítólag Ázsiából jöttünk, és inkább mongolid géneink voltak. Aztán ez az európai fehérekkel feloldódott, meg is szűnt.

Ha idevándorol egy vietnámi pár, itt születnek gyerekeik, akiknek a magyar lesz az anyanyelvük, magyar öntudatuk lesz, magyar himnuszt fognak énekelni és magyar ünnepeket fognak ünnepelni, akkor miért baj, hogy nem a magyar beltenyészetből származik? Mert úgy értelmezem, hogy a kormány és a szélsőjobboldaliak szerint szinte bűn nem-magyarral házasodni (ha más bőrszín, akkor főleg)

Ragaszkodnak az ősmagyar-turul vérvonalhoz, de minden magyarnak német, szlovák, török, kun, horvát, besenyő felmenői is vannak. 100%-os árpádházi magyar nincs ma az országban.

2021. ápr. 2. 21:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
17%

10

Azért a Liu Shaolin más problémát IS felvet, mint hogy ő minek tekinti magát.

Kérdés: mekkora a valószínűsége, hogy kínai színekben is olimpiai bajnok lett volna?

Bónusz kérdés: mekkora lett volna a valószínűsége, hogy olimpiai bajnoknak képzik, ha NEM KÍNAI az edzőnője?

Szóval, igazából az új világbirodalom gyarmatosítása kórtünetének is tekinthetjük a sztárolását. Tetszik vagy nem tetszik.

2021. ápr. 3. 00:33
 12/20 anonim ***** válasza:
66%

"Mert úgy értelmezem, hogy a kormány és a szélsőjobboldaliak szerint szinte bűn nem-magyarral házasodni"

Szerintem rosszul értelmezed.

Nem is értem, miféle ilyesmi jelet látsz erre.

Azt se, hogy mi köze a kormánynak a szélsőjobbhhoz?

2021. ápr. 3. 01:32
 13/20 anonim ***** válasza:
48%

#12 Semmi köze a kormánynak a szélsőjobbhoz, csak hazudnak megint reggel, éjjel meg este.

Beragadtak a nácizós dumánál és ezt ismételgetik mert korábban bevált. Lazán átlépnek azon a tényen, hogy a valóban nácikkal éppen ők indulnak most közös listán az ellenzéki összefogásban, mert hát az mostantól már nem úgy VOLT hogy náci a jobbik. Vagy mert már bocsánatot kértek.

Hogy a fidesz-kdnp soha nem is volt náci, az apróság, korábban sem foglalkoztak vele.

2021. ápr. 3. 08:51
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
01:32: a kormány maga a szélsőjobb. Rég átvették a Jobbik pozícióját, hiába is tagadnátok, trollok.
2021. ápr. 3. 09:16
 15/20 anonim ***** válasza:
39%
00:33: gondolom, megsértődnél, ha azt mondanám, hogy rasszista barom vagy.
2021. ápr. 3. 09:53
 16/20 anonim ***** válasza:
66%

#14, te mennyit változtál attól, hogy a Jobbik kettéhasadt?

Én is annyit, ahogy látom a fidesz is.

Ha meg ugyanaz a kormány és a szélsőjobb, akkor a Kérdező legalábbis a szóismétlés vétkébe esett.

0:33, Kína egy világirodalom, vagy az lesz.

Annak az egyik oka az, hogy a középiskolai tanulmányi versenyeken nemcsak matekból, de már magyar irodalom és nyelvtanból is az élen végeznek.

2021. ápr. 3. 10:03
 17/20 anonim ***** válasza:
48%

Azért, mert Orbán kínai gyógyszerügynök és afrikai kuruzsló. Illetve azért, mert azt mondta, hogy ami jó Kínának és az afrikaiaknak is, az nekünk is jó.

Gondolom, azzal egyetértesz, hogy a név nélkül beözönlő tömegeket, amiben bűnözők is lehetnek, nem kell betelepíteni.

2021. ápr. 3. 11:22
 18/20 anonim ***** válasza:
47%

16

Ez nem a kínaiak érdeme, hanem a liberális oktatással elkábított magyar tanulók szégyene. A liberális oktatást pedig a kommunisták és a belőlük fejlődött utódaik szervezik a demokratikusnak hazudott pedagógus szakszervezetekkel.

Máskülönben a tanulmányi versenyeken csak az nyerhet, aki indul, ugye. Aki AKAR indulni. Akinek fontos valamiért, hogy induljon.

2021. ápr. 3. 14:54
 19/20 anonim ***** válasza:
60%

#18, mindenki indul a neki való versenyben ha esélyes, néha az is aki nem.

Ki nem hagytam egy matek versenyt sem kiskoromban pedig nem vagyok kínai.

(néger vagyok 😂)

2021. ápr. 3. 15:56
 20/20 anonim ***** válasza:
60%

19

Dehogy indul "mindenki". Az indul, akinek fontos a bizonyítás, aki valahogy alul érzi magát.

Meg az indul, akinek kötelező, vagy nagyon szereti az adott tanárt, vagy egy tanár favorizálja és pont őt -csak őt- készíti fel.

Nekem/nálunk rendszeresen kötelező volt indulni, és tettem róla, hogy ne jussak tovább. Volt, ami jobban érdekelt, mint versenyekre járni.

2021. ápr. 3. 16:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!