Miért nem lehet büszke magyar egy fekete származású ember?
Az arab világ polgárainak a beözönlését én sem támogatom, legfeljebb ha képesek alkalmazkodni az európai értékrendhez, és nem leszólni a nőket, hogy itt nem egy párnahuzatnak vannak beöltözve.
De! Miért ragaszkodnak ennyire a konzervatívok a fehér magyar ideológiához? Állítólag Ázsiából jöttünk, és inkább mongolid géneink voltak. Aztán ez az európai fehérekkel feloldódott, meg is szűnt.
Ha idevándorol egy vietnámi pár, itt születnek gyerekeik, akiknek a magyar lesz az anyanyelvük, magyar öntudatuk lesz, magyar himnuszt fognak énekelni és magyar ünnepeket fognak ünnepelni, akkor miért baj, hogy nem a magyar beltenyészetből származik? Mert úgy értelmezem, hogy a kormány és a szélsőjobboldaliak szerint szinte bűn nem-magyarral házasodni (ha más bőrszín, akkor főleg)
Ragaszkodnak az ősmagyar-turul vérvonalhoz, de minden magyarnak német, szlovák, török, kun, horvát, besenyő felmenői is vannak. 100%-os árpádházi magyar nincs ma az országban.
10
Azért a Liu Shaolin más problémát IS felvet, mint hogy ő minek tekinti magát.
Kérdés: mekkora a valószínűsége, hogy kínai színekben is olimpiai bajnok lett volna?
Bónusz kérdés: mekkora lett volna a valószínűsége, hogy olimpiai bajnoknak képzik, ha NEM KÍNAI az edzőnője?
Szóval, igazából az új világbirodalom gyarmatosítása kórtünetének is tekinthetjük a sztárolását. Tetszik vagy nem tetszik.
"Mert úgy értelmezem, hogy a kormány és a szélsőjobboldaliak szerint szinte bűn nem-magyarral házasodni"
Szerintem rosszul értelmezed.
Nem is értem, miféle ilyesmi jelet látsz erre.
Azt se, hogy mi köze a kormánynak a szélsőjobbhhoz?
#12 Semmi köze a kormánynak a szélsőjobbhoz, csak hazudnak megint reggel, éjjel meg este.
Beragadtak a nácizós dumánál és ezt ismételgetik mert korábban bevált. Lazán átlépnek azon a tényen, hogy a valóban nácikkal éppen ők indulnak most közös listán az ellenzéki összefogásban, mert hát az mostantól már nem úgy VOLT hogy náci a jobbik. Vagy mert már bocsánatot kértek.
Hogy a fidesz-kdnp soha nem is volt náci, az apróság, korábban sem foglalkoztak vele.
#14, te mennyit változtál attól, hogy a Jobbik kettéhasadt?
Én is annyit, ahogy látom a fidesz is.
Ha meg ugyanaz a kormány és a szélsőjobb, akkor a Kérdező legalábbis a szóismétlés vétkébe esett.
0:33, Kína egy világirodalom, vagy az lesz.
Annak az egyik oka az, hogy a középiskolai tanulmányi versenyeken nemcsak matekból, de már magyar irodalom és nyelvtanból is az élen végeznek.
Azért, mert Orbán kínai gyógyszerügynök és afrikai kuruzsló. Illetve azért, mert azt mondta, hogy ami jó Kínának és az afrikaiaknak is, az nekünk is jó.
Gondolom, azzal egyetértesz, hogy a név nélkül beözönlő tömegeket, amiben bűnözők is lehetnek, nem kell betelepíteni.
16
Ez nem a kínaiak érdeme, hanem a liberális oktatással elkábított magyar tanulók szégyene. A liberális oktatást pedig a kommunisták és a belőlük fejlődött utódaik szervezik a demokratikusnak hazudott pedagógus szakszervezetekkel.
Máskülönben a tanulmányi versenyeken csak az nyerhet, aki indul, ugye. Aki AKAR indulni. Akinek fontos valamiért, hogy induljon.
#18, mindenki indul a neki való versenyben ha esélyes, néha az is aki nem.
Ki nem hagytam egy matek versenyt sem kiskoromban pedig nem vagyok kínai.
(néger vagyok 😂)
19
Dehogy indul "mindenki". Az indul, akinek fontos a bizonyítás, aki valahogy alul érzi magát.
Meg az indul, akinek kötelező, vagy nagyon szereti az adott tanárt, vagy egy tanár favorizálja és pont őt -csak őt- készíti fel.
Nekem/nálunk rendszeresen kötelező volt indulni, és tettem róla, hogy ne jussak tovább. Volt, ami jobban érdekelt, mint versenyekre járni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!