Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A szélsőjobbos neonácik miért...

A szélsőjobbos neonácik miért csak rombolni tudnak? Szobordöntés, könyvdarálás, zászlólopás. Nem látják, hogy csak magukat járatják le?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 2. 14:05
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
59%
A baloldal járatta le magát azzal,hogy pont húsvét előtt lepleztek le egy efféle ocsmányságot köztéren.
2021. ápr. 2. 14:20
 12/32 anonim ***** válasza:
56%
Nyomja már el magát az összes odtoba, aki 2021-ben is csak neonácizni tud...🖕🏻
2021. ápr. 2. 14:20
 13/32 anonim ***** válasza:
36%
Az átlag emberek csak azt látják, hogy a neonácik megint nem bírnak a vérükkel és rombolnak, ismét csak lejáratták magukat ahogy a könyvdarálással is.
2021. ápr. 2. 14:22
 14/32 anonim ***** válasza:
68%

Nálunk az antifa hol döntött le szobrokat? Hol randalírozott az utcán?

Volt ilyen.

Szobrok leöntése vörös festékkel.Tipikusan radikális baloldali aktivisták szokása.

2021. ápr. 2. 14:26
 15/32 anonim ***** válasza:
64%
A szélsőjobban benne van a védekezés, honvédelem, talán ezért. A kultúrával csak foglalkozzanak a konzervatívok. Ha csak a kultúrával foglalkozunk, teljesen védtelenek vagyunk. Ezt 1920-ban is megtapasztalhattuk. Szerintem is elsősorban a veszélyekkel szembeni harcról szól a szélsőjobb, nem az építésről.
2021. ápr. 2. 14:30
 16/32 anonim ***** válasza:
56%
A "szélsőjobb" azokat a szélsőbalos, balos hazaáruló elemeket rombolja, amelyek a hazát rombolják, amelyek fenyegetést jelentenek a magyarság és az ország számára. A balosok a rákos sejtek, a "szélsőjobbosok" meg a fehérvérsejtek.
2021. ápr. 2. 14:44
 17/32 anonim ***** válasza:
43%

16

Sokat gondolkodtál ezen a nemes eszmefuttatáson vagy csak simán kimásoltad a Mein Kampfból?

2021. ápr. 2. 14:46
 18/32 anonim ***** válasza:
47%

9: "a jobboldal építéssel próbálja elérni a céljait,"

Ja, a saját tollasodásukon munkálkodva! Lopnak, mint a szarka!

2021. ápr. 2. 14:49
 19/32 anonim ***** válasza:
53%
Soha nem olvastam el a Harcom című művet, szóval nem onnan másoltam (én kertészetről, pl. rózsákról szoktam olvasni, bocsi), az más kérdés, hogy én így tapasztaltam, így látom. Ez a valóság, jöhet a balos hiszti.
2021. ápr. 2. 14:52
 20/32 anonim ***** válasza:
72%
Azzal, hogy ledöntötték azt a csúfságot, építettek, nem pedig romboltak.
2021. ápr. 2. 14:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!