Miért hitték el a Fideszesek is és a baloldaliak is néhány napja, hogy Magyarország az első helyre került az EU-ban átoltottságban?
Figyelt kérdés
Amikor ez lejött a kormánypárti meg kormányellenes oldalakon, valójában semmi változás nem történt; előtte és utána is Málta vezette az átoltottsági listát.2021. ápr. 2. 13:47
11/21 anonim válasza:
Bocsánatot kérek kérdező, átfogalmazom akkor a kérdésem, arra mi utalt a válaszomban véleményed szerint, hogy elhittem?
12/21 anonim válasza:
Javítanám magam, nem 40 százalék, mert dózisokról szól és nem emberekről. 150 ezer ember kapta meg az első dózist a számok alapján, de még így is több, mint 30 százalék a teljes lakosságot tekintve, nemhogy a felnőtt lakosságot tekintve.
13/21 A kérdező kommentje:
Mert nem hitted el?
Te úgy olvasod a híreket, hogy nem hiszed el őket? Akkor minek olvasod őket, ha úgyse hiszed el?
2021. ápr. 2. 14:29
14/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, végre valaki önállóan is tud forrást ellenőrizni.
2021. ápr. 2. 14:29
15/21 anonim válasza:
#13 Ez még mindig nem válasz a kérdésemre.
16/21 A kérdező kommentje:
Nem fogom bizonyítgatni, hogy mit hittél el.
Lényeg, hogy megint a szokásos GYK-s színvonalon kell szélmalomharcot vívnom a válaszolókkal. Itt van egy kérdés, aminél az összes válaszoló elhitte, hogy Mo. az első helyre került átoltottságban:
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__egyeb-kerdesek__110..
Ehhez képest az én kérdésemnél egyik válaszoló se ismeri be, hogy ő is beszopta ezt a hazugságot.
2021. ápr. 2. 14:45
17/21 A kérdező kommentje:
Elhalkult a társaság. Mennyit fizetett nektek ezért Rothschild?
2021. ápr. 2. 15:31
18/21 anonim válasza:
Nekem semennyit, én leírtam, hogy ugyanúgy nem dőlök be a kamunak, ahogy te se.
19/21 anonim válasza:
Talán azért nem ismeri be senki, mert ezek a válaszolók nem ugyanazok a válaszolók akik “beszopták”
20/21 A kérdező kommentje:
Igen, ez roppant valószínű, hogy így van. A különböző kérdésekre válaszoló személyek semmilyen fedésben nincsenek egymással.
2021. ápr. 2. 16:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!