Véleményed arról, hogy lerombolták a BLM szobrot?
Azt én nem fogadom el, hogy ezek a jelképek független mozgalmak jelképei, szerintem ezek politikai jelképek, amiknek semmi helyük nincs a köztereken.
Az egész BLM egy jobboldal ellenes mozgalom, 0.-ik lépésük volt, hogy a konzervatívakat behelyezték a saját ellenségképükbe és a másik oldal mellett harcoltak, a másik oldalt provokálva. Ha egy mozgalom szándékosan beleáll a politikai vitákba és állást foglal az egyik oldal mellett és a másik oldal ellen, akkor azt ne nevezzük antirasszista mozgalomnak. Egy antirasszista mozgalom nem ellenségeket keres magának, hogy legyen kit támadni, hanem minél több embert akar maga mögé tudni. A BLM egy politikai mozgalom, aminek SEMMI köze az antirasszizmushoz.
Az, hogy a "liberálisok" a saját politikai provokációikat nevezik a társadalom alap értékrendjének és egy olyan értékrendet próbálnak a társadalom torkán leerőszakolni, amiből a másik oldalt KIKÖZÖSÍTIK, az pont azt érdemli, amit ez a szobor kapott.
Ha nem nyúltak volna hozzá, valószínűleg sosem hallottam volna a létezéséről sem. Így viszont, hogy lerombolták, kvázi legitimálták, hogy annak szerepe volt és ott volt a helye.
Most a jobbosok kantálják, hogy de provokáció volt. De aki felül a provokációnak, az alá is támasztja azt ezen a szinten.
"Ha a talapzat normális betonból, a szobor pedig mondjuk bronzból lett volna, akkor meg sem mozdítja egy 80-90 kilós manusz fél könyékkel."
Ideiglenes kiállításnak volt meghirdetve a dolog, az elmozdíthatóság minden kiállítási tárgynál szempont volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!