Az ellenzékiek mit fogank csinálni,ha nem győznek?
"De tényleg, mi az ellenzéki program? Azon felül persze, hogy mindenkit táborba szállítanak, aki nem rájuk szavaz. Milyenek a gazdaságpolitikai elképzeléseik, azon felül, hogy most majd ők akarnak lopni? Továbbá az nekik miért program, hogy amit Brüsszel megparancsol, azt 110%-ra teljesítik?"
Olvasd el a pártok egyéni programjait és alapozz a közös keresztmetszetre. Kicsit unalmas már, hogy ezt 10 után még mindig el kell mondjuk nektek és direkt összemossátok az aktuális politikai frázisokat a kifejtett választási programokkal.
#14 Kicsit unalmas már hogy állandóan ilyen választ adtok, miközben ezek az ellenzéki pártok 1 listán, 1 jelöltet indítva akarnak kormányra kerülni.
vagy állítsanak elő maguk olyan programot amivel megmutatják hogy mi az amit ők közösen akarnak majd tenni, vagy felejtsük már el végre ezt a kormányváltó egységes ellenzék dumát és akkor induljanak tisztességesen, magukat felvállalva külön-külön!
"vagy állítsanak elő maguk olyan programot amivel megmutatják hogy mi az amit ők közösen akarnak majd tenni, vagy felejtsük már el végre ezt a kormányváltó egységes ellenzék dumát"
Megfogod kapni a várva várt programot, majd amikor reálisan eljön az ideje. Októberig még lezavarják az előválasztást, onnan még fél év van a választásig. A hivatalos program kiadása előtt egyedül a közös keresztmetszetükre lehet hivatkozni objektíven.
Én külföldre költözöm akkor:))
Büszke magyarként hirdetni fogom, hogy a diktátor elől elmenekültem
"Olvasd el a pártok egyéni programjait és alapozz a közös keresztmetszetre. Kicsit unalmas már, hogy ezt 10 után még mindig el kell mondjuk nektek és direkt összemossátok az aktuális politikai frázisokat a kifejtett választási programokkal."
Elolvastam és részleteibe menően egyik sem boncolgatja az elképzeléseit, ami totál kiakasztó. A másik bökkenő pedig az, hogy mivel közös a lista, mi a biztosíték arra, hogy mondjuk az mszp vagy a dk programpontjai kerülnek-e megvalósításra? Mert nekem az nem buli, hogy mondjuk megvalósul belőle 1 pont 4 év alatt, mert soha nem értenek egyet semmiben a "szövetségesek". És az ilyen felvetéseimre nem érkezik elfogadható válasz 2018 óta. Na ez az unalmas, hogy kivitelezhető és realista alternatíva NINCS. A mellé duma az megy.
Íme a fidesz választási programja 2022-re:
Sorosmigránsbrüsszelgyurcsányelmúltnyolcévkerítésbontóoltáselleneslibernyákproli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!