2022-ben is annyira bika lesz a nép, hogy "jobban teljesítőéket" választják meg?
Jobban teljesít:
- Itt a legtöbb a haláleset lakosságarányosan és abszolút mértékben is
- Itt az egyik legnagyobb mértékű a korrupció az EU-ban
- Itt az egyik legrosszabb az egészségügy színvonala
- Itt az egyik legrosszabb a gazdaság teljesítőképessége az EU-ban
A botrányos járványkezelés miatt rengeteg "honfitársunk" halt meg és fog meghalni. Nap, mint nap olyan kijelentések hangzanak el az "újranyitásról", amelyek miatt le kellene mondania a bandának.
2022-ben is ez kell a birka magyaroknak? Ilyenkor jön elő az, hogy nincsen végzettséghez kötve a szavazás... Miért, nem arra kellett volna szavazni...
Miért lenne birka a nép? Nem vagyok Fideszes, jellemzően a Kétfarkúra szavazok, pont azért, mert a szivárványellenzék nem tud megszólítani.
Miért lenne nekem jobb, ha nem Orbán strómanja lopna, hanem Gyurcsányé? Egyébként ha a moslékellenzék, és a Fidesz közül kellene választani, akkor a fideszt választanám, mert ezek még mindig kevésbé akarnak a COVID-ra hivatkozva bezárni, mint az ellenzék, akik már az utcára nem engednének ki.
Én már az elmúlt 2 szavazáson sem rájuk szavaztam, de nem jelent semmit. Én is attól tartok megszavazzák őket, mert:
1. Az ellenzék alkalmatlan, sokak szerint még mindig a Fidesz a kisebbik rossz.
2. Bár sokan vannak a Fidesz ellen, az ellenzék megosztott, nem lépnek koalícióba. Már a legutóbbi önkormányzati választásokon is többen szavaztak a Fidesz ellen, mint mellette. Viszont összességében még mindig ők kapták a legtöbb szavazatot.
3. Meg fogják bundázni.
2/3 talán nem lesz, de tartok tőle, hogy mégis megszavazzák őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!