A jövő évi választásnál szerintetek a Fidesz vagy az Ellenzék nyer majd?
Figyelt kérdés
2021. márc. 31. 22:43
A kérdező szavazást indított:
Fidesz
Ellenzék
54 szavazat
1/13 anonim válasza:
Remélem ezt most a Magyarok nyerik.
2/13 anonim válasza:
Tökmindegy, semmi nem fog változni bármi is lesz
3/13 anonim válasza:
Én is remélem, hogy a magyarok (ismét), nem a németek. Remélem átment. :)
5/13 anonim válasza:
Bízom az ellenzékben, de a Fidesz majd beveti majd a jól ismert módszereit, pl. riogatás migránsokkal, ingyen kaja a választás előtti hétvégén, ukrán szavazók áthozatala stb.
6/13 anonim válasza:
Nagyon bízom benne, hogy az ellenzék. Ha a fővárosban tudott nyerni a baloldal, akkor az országban is tud, csak jó program/elnök/kampány kell.
7/13 anonim válasza:
Sajnos birka a nép, biztos, hogy megint a frityesz fog nyerni.
Igazából a a gond, hogy a frityesz megveszi kilóra a nyúgdíjasokat, a fitalok nagyon kicsi része megy el szavani, a középkorúak már picit többen, de nem elegen. A nyúgdíjasok 90%-a meg elmegy. Mivel nyúgdíjasokat megveszi kilóra, ezért ameddig a nyúgdíjas állomány le nem cserélődik a mai "fiatalabb" generációra, addig a fritsesz lesz az úr. Ez kb 20 év.
Bár az is elég lenne, ha a fiatalok elmennének szavazni, de nem fognak, mert nem érdeklik őket.
8/13 anonim válasza:
#7 Lehet, hogy ez így volt a múltban, de szerintem most már a fiataloknak is nagyon elege van a fideszből. Régebben amúgy én is rájuk szavaztam, nem is szégyellem, de ez a fidesz már nem az a fidesz, ami annak idején volt. Teljesen a fejükbe szállt a hatalom és elkezdtek szélsőségessé válni, úgyhogy köszönöm ebből többet nem kérek.
9/13 anonim válasza:
Jakab Péter a fiatalok körében elég népszerű szerintem több fiatal el fog menni szavazni.
10/13 anonim válasza:
Volt idő amikor a Fidesz teljesen jó választás volt. Csak hát sokaknak fel kéne ébredni, hogy ma már nem ez a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!