Nem nem. Minden szakember azt mondja, hogy április közepén véget érhet a harmadik hullám és ez az utolsó.
2021. márc. 31. 13:05
12/21 WorldOfWarcraftAtti válasza:
"Szakemberek szerint július közepén tetőzik a járvány és 500+ napi halott is lesz ha hagyjuk."
Melyik szakemberek szerint?
2021. márc. 31. 13:06
13/21 anonim válasza:
Most nem azért mondom, de 1,5 éve "bezártunk" azzal a címszóval, hogy így győzzük le a vírust. Aztán kitalálták a brit mutánst, majd riogattak az afrikaival, majd dél-amerikai szuper mutánssal, most meg már indiai dupla mutáns van.
De ja, zárjunk be, dögöljön mindenki éhen akkor nem lesz vírus sem.
2021. márc. 31. 13:07
14/21 anonim válasza:
"Minden szakember azt mondja, hogy április közepén véget érhet a harmadik hullám és ez az utolsó." A második hullám mikor tért véget?
2021. márc. 31. 13:07
15/21 anonim válasza:
#12 Valami nevesincs Zöldfoki szigeteki kutatók szerint🤣
2021. márc. 31. 13:42
16/21 anonim válasza:
Megvan a lehetőséged, tessék zarkozz be, és nem foglak kizárni a házadból.
Engem meg hagyjal a hulyeségeiddel.
2021. márc. 31. 13:46
17/21 anonim válasza:
Szeretem a "szakemberek szerint" szöveget.
Berki is bevitte a "szakember" haverját aki megmagyarázta, hogy nem is Berki büntetett hanem a buszsofőr és Berki csak a szegény áldozat aki éppen egy lakást akart megnézni ezért lassított le teljesen szabályosan és a szembe sávot is csak azért foglalta el mert pocsolya volt az úton amibe nem akart bele menni... :D
2021. márc. 31. 13:48
18/21 anonim válasza:
Én is megyek a pincébe, még mielőtt jön a szumátrai patkánymajom és a kajmósorrú totojmász által terjesztett ausztrál triplamutáns, ami a brit és genfi tudósok szerint 0,013%-kal növeli a huszonöt percig tartó szaglásvesztést!!!4!!4!!!
2021. márc. 31. 13:59
19/21 anonim válasza:
Az egész koronavírusban egyet tanultunk: a "szak"emberek szava ér a legkevesebbet.
2021. márc. 31. 15:20
20/21 anonim válasza:
Nagyon felelőtlen vagy kérdező, szerintem inkább 1,5-2 évig kellene bezarkozni! Jó időben pedig este 11-ig kijárási hogy a sok szemét fiatal ne kint lodorogjon!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!