Hol a hiba? Mért van az hogy állítólag mindent megtesz a Magyar politika a járvány kezelésben de az eredmények nem ezt mutatják.
Figyelt kérdés
2021. márc. 31. 09:54
11/14 anonim válasza:
Miért azt az eljárásrendet ami alapján a 80 éves tüdőrákost is covid halottnak írják, ki hozza?
12/14 anonim válasza:
Jol látod. Az "állitolag" szo a kulcs.
13/14 anonim válasza:
Én ismerek olyan rákost, aki bement a kórházba kezelésre, és elkapta a covidot, és belehalt. Többet is. Aztán lehet itt majomkodni, hogy rákos volt, hát úgy kell neki. De a kezeléssel még élhetett volna akár 10 évet is. Tudom, ez benneteket teljesen hidegen hagy, de nyugi, mindenki lesz még idős és beteg ember. Remélem akkor visszakapjátok.
14/14 anonim válasza:
Persze, tulajdonképpen mindenki örökké is élhetne ha nem lenne covid.
Én meg remélem hogy majd utólag a te nyugdíjadból fizetik ki a gazdasági károkat amiket ez az agyament hisztéria okozott az országnak, méghozzá évtizedekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!