Debrecenben mennyire veszi hülyére a fideszes városvezetés a polgárokat?
és milyen hihetetlen, hogy erre marika néni a cipőgyár besáúúgója jött rá
őt nem lehet átverni mint a fize$$$$-eseket
ő nagyon bölcs nő
többszörös munkaérdemrend kitüntetett
Tény, hogy egy kommunikációs terv szerint haladva minden napra kell egy figyelemfelkeltő hír a TV-be, amelyen részt vesz Papp László, Kósa, Tasó, meg egy Fideszes önkoris képviselő... Minden hétköznap...
így aztán a szerződés-aláírásoktól kezdve az indításig, a félig kész, műszaki átadás, végső átadás stb. lehet minden nap valami "újat" produkálni.
Ugyanakkor a Bem tér is épül, tényleg saját gyártású Mercedes buszok vannak/lesznek, tényleg lesz vakcinagyár tényleg épül a Csokonai Színház, tényleg dolgoznak a Latinovits Színházon, tényleg épül a látvány-sétány, és sorolhatnám vég nélkül az Innovációs Parktól a szállodákig mindent.
Én nem látom egetverő bajnak, ha a polgármester gyakran szerepel a TV-ben, mert ő nem egy égő, vállalhatatlan, bigott fidióta, hanem egy tök normális, a városa iránt elkötelezett ember! Kár, hogy Fideszes...
Kérdező: te annyira elvakult és érvtelen vagy, hogy kár rád időt pazarolni.
A nagy fikázás közben előadtál olyan kifogásokat, amelyek élő, és folyamatban lévő BERUHÁZÁSOKRÓL, ÉPÍTKEZÉSEKRŐL szólnak!
Az a bajod, hogy savanyú a szőlő! A többi vidéki városban összesen nincs annyi építkezés, mint Debrecenben.
Itt vergődsz, de sajnos nagyon idiótán adod elő!
Én debreceni vagyok - és nagyon nem fideszes - de vannak olyan tények, amit csak elmebetegen lehet megkérdőjelezni!
Csak remélem, hogy nem az ellenzéki összefogást akarod ezzel a sok sületlenséggel lejáratni... - mert ez kontraproduktív kommunikáció!
Sajnos ma Magyarországon minden a lenyúlásról szól, így a beruházások is!
Ezt nagyon nem vitatom, mert ezek is TÉNYEK!
Ellene csak úgy lehet(ne) tenni, ha nem épülne az égvilágon semmi!!!
De épül, és ez rengeteg embernek ad munkát...
A kutya ugat, a karaván halad...
"de az tuti, hogy a sajtótájékoztató után levonultak a munkások gépestül és átmentek a Liget térre kamu dolgozni, ahol szintén volt egy sajttájékoztató."
Ezt marhára nem értem, mert a munkavégzés folyamatos az említett 2 utcában, amiket naponta látok. Munkásokkal, munkagépekkel. Ez hol kamumunka?
Most meg átváltottál arra, hogy "de lopnak", mert az építkezéses dolgokkal megfeneklettél.
"Nem az a gond, hogy épülnek a dolgok"
Azzal indítottál, hogy csak addig épülnek, ameddig ott a tévéstáb.
Melyik részén laksz Debrecennek, ahol minden félbe van hagyva? Eskü, kibicajozok és szétnézek arra, úgy is jó idő van. Melyik részén laksz kb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!