Miért hiszik azt, hogy Jakab Péter jó választás lenne? Jakab Pétert 10 évvel ezelőtti zsidózása miatt 1 perc alatt megennék miniszterelnökként. Dobrev se a kedvencem, de ha már ellenzéki lennék inkább ő.
Figyelt kérdés
#ellenzék, bugyutaság, logikátlanság, következetlenség
2021. márc. 30. 20:51
1/8 anonim válasza:
nagyon jó lenne az ogrev klára
csak az a baj vele, hogy a magyar érdeket nem nagyon szereti képviselni
2/8 A Cenz Ura válasza:
Orbán a jó! Ő soha sem hazudott és karakán ember!
Muhahaha
3/8 anonim válasza:
Én speciel nem hiszem. Szerintem ez a felsorolt 2 a létező legrosszabb eshetőség.
Dobrevát sem kell szerintem különösen magyarázni miért ellenszenves.
4/8 anonim válasza:
Dobrev nagyon megosztó a családja miatt.
5/8 anonim válasza:
Ha Dobrev lenne az összefogás jelöltje, úgy húznám be a kutyapártra az x-et, mint annak a rendje.
Bárki lehet felőlem, de ő nem.
6/8 anonim válasza:
Egyrészt Jakab is zsidó, nem véletlen szokták úgy becézni, gúnyolni, hogy Jákob Péter...
Másrészt messzebbi hibát nem tudtál volna kiemelni? Mondjuk valami 17 éveset? 😂 Te is biztos csináltál baromságokat, milyen lenne ha az alapján ítélnének meg? 🙃
7/8 anonim válasza:
Dobrev?! A vérkomcsi? Akkor már inkâbb a paprika jancsi
8/8 anonim válasza:
A parizeres Jakab nevetseges figura. Vakcina ellenesegevel O is lejaratta magat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!