Mit is ért pontosan Lázár János Úr az alatt, hogy "a nyugati vakcinák hiánya miatt pedig 20 ezer magyar vesztette életét."?
"Pharma közvetítő cégen keresztül, ami adagonként minimum 16 dollárral lett így drágább, mint ahol nem volt közvetítő."
csak kár, hogy a kettő nem egy időben történt
a baloldal habzószájjal üvöltött, hogy igenis várjuk meg a nyugati vakcinákat
hát arra várhattunk volna így utólag
"na gyerünk add elő a világtalan ballib dumát, hogy a sógorod lement volna a transporterrel kínába és 5 ezerér elhozta volna"
Várjál segítek, ha nem követnéd a híreket.
"A szállítást a külügyminisztérium által vásárolt Airbus 330-as végzi"
Igen, valóban hiszti, hogy egyes magyar politikusok a világjárványt is a saját haverjaik teszik még gazdagabbá, miközben a kormánypárti újságírok bőszen idézik fel, hogy 2009-ben milyen és hogyan kapott hitelt Bige László.
Szerintem szánalomra méltó, hogy még ilyenkor az az első, hogy magyarázzuk meg a lopást, mert most nem Gyurcsány lopott, így szemet kell hunyni fölötte, így mondjuk megértem, hogy miért is van ott még mindig Gyurcsány a magyar politikában. Az a lényeg, hogy a nekem szimpatikus lopjon.
mondom méééghogy repülőgéppel
amikor az apósom transportere ugyanolyan jóóóó
de akkor ugye nem MÉSZÁRÓÓÓS LŐŐŐRINC gazdagóóódik!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!